Stiri

Cele mai proaste filme ale tuturor timpurilor

Cele mai proaste filme ale tuturor timpurilor

Revista National Enquier a alcatuit un top al celor mai proaste zece filme ale tuturor timpurilor, votate de catre cinefilii din toata lumea. Putini artisti pot accepta cu demnitate si umor o asemenea 'distinctie', mai ales ca in top sunt prezente si pelicule ce au in distributie si actori consacrati. Dar ei sunt constienti de faptul ca, in decursul unei cariere, trebuie sa existe si roluri care nu-i onoreaza.

Fruntasi ai topului propus de National Enquier sunt 'Battlefield Earth', un film turnat in 2000, cu, altfel, apreciatul John Travolta. Pelicula este considerata hilara, chiar daca nu-si doreste acest lucru. Extraterestii care vor sa cucereasca Pamantul, pentru ca despre ei este vorba, au parul slinos si barbile asisderea si, spun votantii, nu inspira decat mila, si nu frica, asa cum prevede scenariul.

Locul doi al rusinosului top este ocupat de proaspatul film 'Gigli', in care joaca Jennifer Lopez si ex-logodnicul ei Ben Affleck. Siropoasa poveste de dragoste intre un heterosexual si o lesbiana este categorisita de critici drept penibila.

Bronzul, adica locul trei, i-a revenit filmului 'Halloween III', realizat ceva mai devreme, in 1982. Este istoria unei masti de jucarie creata ca sa omoare copiii in noaptea de Halloween.

'American Idol' se afla pe locul patru si e un film despre care criticii spun ca ar fi trebuit sa plece de la scenarist direct la cosul de gunoi, nu in cinematografe.

Castigatorul locului cinci este 'Glitter', cu Mariah Carrey in rolul principal.

Pe locul sase s-a clasat 'The Master of Disguise' (Maestrul deghizarilor); nu foarte cunoscut la noi, dar hulit in SUA.

Locurile sapte si opt au fost 'decernate' unor filme de groaza. 'Casa mortilor' si 'Frica&com' au reusit sa goneasca publicul din cinematografe, si nu pentru ca l-ar fi inspaimantat!

Pe locul noua sta mandru 'The Return of the Texas Chainsaw Massacre' (in traducere libera, 'Intoarcerea masacrului cu ferastraul din Texas'). Desi o are in distributie si pe nominalizata la Oscar Rennee Zellwegger, filmul n-a avut deloc succes, considera National Enquier.

Iar locul zece al celui mai rusinos top cinematografic de pe mapamond a fost ocupat de 'Rollerball'.

Sursa: intercont.ro: Cristina R. Iordan - Ziarul Autor: Anonymous, postat vineri, 30 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(1)

anonim18-11-2004 18:50:24
anonim
ceausescu

bah vreau si eu filmu` ala cand lo impuscat pe ceausescu ca sa ma pis pe el !!!

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri