Stiri

Cele mai tari partide

Cele mai tari partide

FHM: Diana Dondoe, Elena Basescu si Valentina Pelinel conduc topul celor mai "vanate" femei.

Multe romance celebre sunt "vanate" de barbati, mai mult sau mai putin celebri, doar pentru ca reprezinta o "partida" buna. Potrivit revistei "FHM", care le-a gasit pe cele mai dorite 40 de femei, ele trebuie sa intruneasca doua conditii: sa fie frumoase si/sau cu ceva bani in cont.

3. Valentina Pelinel.

Model cu contracte babane, care ii aduc niste sute de mii de dolari pe an, Valentina Pelinel face acum cuplu cu penelistul Cristian Boureanu.

4. Andreea Raicu.

Taman ce ne-a declarat ca e singurica si ca e o fata ca toate celelalte. Daca esti si tu un baiat ca toti ceilalti, grabeste-te ca sa nu ti-o ia inainte vreun fotbalist care stie sa citeasca si caruia ii cad ochii pe "FHM" sau "Evenimentul"! Sanse: Daca Rapidul ia Cupa UEFA.

5. Monica Barladeanu.

E cuplata, e tocmai la mama dracului (pe la Hollywood), dar niciuna dintre problemele astea nu e insolvabila. Si fostele noastre prietene au fost candva cuplate cu noi, dar nu mai sunt. Sanse: Daca reusesti sa treci de bodyguarzii lui Bobby.

6. Alexandra Dinu.

Fata tocmai ce si-a gasit un macaronar si are ganduri de maritis. Analistii nostri spun insa ca relatia lor n-are nicio sansa sa se transforme intr-o casnicie atata vreme cat Mutu joaca la Juventus. Sanse: Daca te suporta Mario.

7. Elena Baguci.

Contract pe 3 ani cu Donna Karan. Adica vreo 800.000 de euro. Plus maruntisul ala de 4.000-5.000 de euro pentru fiecare jumatate de ora de plimbare pe catwalk. Sta mai mult prin New York, dar o sa vina in tara pentru Bac. Sanse: Daca faci rost de subiectele la mate.

8. Alexandra Maria Lara.

Daca ar fi sa pariem pe o romanca pe care s-o vedem cucerind Hollywoodul, nu mergem pe mana Monicai Barladeanu. Alexandra Maria Lara e numele castigatoarei, ea rupand deja gura criticilor cu rolul din "Der Untergang". Sanse: Daca stii germana.

9. Joanna Benedek.

Daca n-ai vazut inca "Angela" si "Femei inselate", roaga-ti bunica sa-ti povesteasca despre fata aia blonda de-a jucat in ele. Toata lumea crede ca-i o scorpie din cauza rolurilor negative. Ramane sa te convingi singur. Sanse: Daca prinzi rol de personaj pozitiv intr-o telenovela.

10. Maria Marinescu.

Relatia cu Chivu s-a dus pe copca, deci acum e singura. Si, probabil, neconsolata. Ma rog, poate umarul bunicului Iliescu e unul pe care-si poate plange amarul, dar fostul chirias al Cotroceniului pare a fi foarte ocupat zilele astea. Deci, ofera-te! Sanse: Daca te inscrii in PSD. Sanse la matusa Tamara

Alte burlace din topul "FHM" sunt: Ileana Lazariuc (11), Anna Lesko (13), Daciana Sarbu (15), Lili Sandu (16), Janine (17), Camelia Voiculescu (19), Cheeky Girls (20), Laura Andresan (22), Ana Ularu (23), Camelia Sucu (24), Nicoleta Luciu (25), Simona Patruleasa (26), Anca Vlad (27), Dana Rogoz (31), Brianna Caradja (32), Ioana Maria Vlas (33), Oana Zavoranu (35), matusa Tamara (37).

Cea mai sexy fiica de presedinte

E cea mai frumoasa fiica de presedinte al Romaniei. Acum e si singura, dupa ce i-a dat papucii iubitului paparazzo. N-o sa ne legam de legendara fabrica de inghetata pe care se spune ca ar avea-o taticul, pentru ca puterea e o chestie la fel de excitanta ca banii. Sanse: Daca-ti pui tricoul ala portocaliu.

Iti poti inchipui cam cat castiga o tipa cotata la un moment dat pe locul 5 in Top 50 al modelelor din toata lumea? Iti spunem noi, milioane de dolari! Despre frumusetea Dianei nu mai e cazul sa vorbim, atata timp cat e prima romanca aparuta in calendarul Pirelli. Sanse: Daca stii ce masini din F1 sunt "incaltate" cu pneuri Pirelli.

Sursa: intercont - Evenimentul Zilei Autor: RooT, postat duminica, 09 aprilie 2006, 15:23

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri