Stiri

Cesaria Evora va canta in octombrie 2010 la Brasov si Bucuresti

Cesaria Evora va canta in octombrie 2010 la Brasov si Bucuresti

Fanii divei desculte au motive de bucurie, dupa ce concertul de la mijlocul lunii mai a fost amanat datorita problemelor de sanatate cu care s-a confruntat Cesaria Evora, iata ca asteptarea a fost rasplatita cu doua concerte in Romania.

Primul va avea loc pe 15 octombrie 2010 la Sala Sporturilor din Brasov, urmand ca trei zile mai tarziu, pe 18 octombrie, Sala Palatului din Bucuresti sa gazrudiasca un al doilea concert.  

Cele doua spectacole fac parte din turneul de promovare a celui mai recent album al artistei, "Nha Sentimento", lansat in 2009 si care este alcatuit din 14 piese emotionante.

Artista in varsta de 68 de ani, este supranumita "Diva desculta" deoarece uca pe scena doar in picioarele goale, in semn de solidaritate cu oamenii aflati in nevoie in tara sa natala. Evora este acea mai cunoscuta cantareata de morna, un gen muzical cu multe influente din muzica traditionala, specific acelei zone.

Pretul biletelor porneste de la 70 de lei si ajunge la 270 de lei, acestea pot fi achizitionate online de pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.Blt.ro, www.Bilete.ro, sau de la Sala Palatului din Bucuresti, la Sala Sporturilor din Brasov, în librăriile Humanitas si Cartureşti, magazinele Diverta, Germanos, Vodafone si magazinul Off The Record. Biletele cumparate pentru cocnertul din mai, sunt in continuare valabile.


 

Sursa: www.evz.ro Autor: Daimon, postat luni, 23 august 2010, 13:23

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri