Stiri

Charlie Sheen a pledat vinovat si a scapat de inchisoare !

Charlie Sheen a pledat vinovat si a scapat de inchisoare !

Spre deosebire de Lindsay Lohan, Charlie Sheen a scapat cu doar 30 de zile de reabilitare si cu trei luni de supraveghere in care nu are voie sa consume alte medicamente decat cele prescrise de doctori si nu are voie sa consume "cantitati excesive de alcool".

Charlie Sheen a pledat vinovat la acuzatiile aduse in urma episodului de anul trecut, cand in ziua de Craciun a amenintat-o cu moartea pe sotia sa Brokke Mueller. Judecatorii au decis sa suspende condamnarea de 30 de zile de inchisoare, transformand-o in 30 de zile de reabilitare. Charlie a urmat insa deja un program de reabilitare de o luna, asa ca este foarte posibil ca de data aceasta sa faca un simplu act de prezenta pentru a semna niste hartii si pentru a echiovala perioadele.

Actorul, care filmeaza in prezent la serialul CBS "Two And a Half Men" a reusit anul acesta sa semneze un nou contract care ii aduce 1.8 milioane de dolari pentru fiecare episod.

Desi toata povestea pentru care a fost judecat este una foarte serioasa, Sheen riscand pana la 3 ani de inchisoare, popularitatea lui si a serialului a avut foarte putin de suferit in urma acestui episod.

Nu vreau sa fiu carcotas, dar nu pot sa nu remarc ca pentru justitia americana un barbat inarmat cu un cutit, sub influenta alcoolului este mai putin periculos decat o copila care condce bauta.
 

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat marti, 03 august 2010, 12:18

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri