Stiri

Chris Brown isi amana turneul din Marea Britanie: nu a primit viza

Chris Brown isi amana turneul din Marea Britanie: nu a primit viza

Oficialitatile din Marea Britanie au dat peste cap programul cantaretului R&B Chris Brown. Acesta nu a primit viza de intrare in UK din cauza procesului legat de conflictul in care a agresat-o pe Rihanna in urma cu mai bine de un an.

Conform sentintei din august 2009, Brown este timp de 5 ani sub supraveghere, a efectuat 180 de zile in folosul comunitatii si urmeaza sedinte de consiliere.

Chris Brown care are deja in portofoliu 3 albume, urma sa prezinte in fata publicului britanic piese binecunoscute ca "Run It!" si "Kiss Kiss," dar si piese de pe ultimul album, Graffiti, lansat anul trecut. Turneul trebuia sa debuteze in scotia la Glasgow, urmand ca mai apoi sa aiba loc alte concerte in Birmingham, Manchester si Londra.

In mod "oficial" turneul a fost amanat din cauza unor "imprejurari neprevazute", fanii fiind incurajati pe siteul organizatorilor sa isi pastreze biletele.  

Purtatorul de cuvant al oficialitatilor britanice a spus "Ne rezervam dreptul de a refuza intrarea in UK oricui se face vinovat de agresiune. Siguranta publica este una din primele noastre griji. Fiecare cerere este analizata separat".

Chris Brown are dreptul sa faca apel prin care spera sa schimbe decizia judecatorilor, lucru pe care mizeaza in mod sigur si organizatorii turneului.
 

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat miercuri, 09 iunie 2010, 12:48

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri