Stiri

Christina Aguilera nevoita sa cante la nunti si petreceri private!

Christina Aguilera nevoita sa cante la nunti si petreceri private!

Toata primavara am avut parte de o campanie extrem de puternica prin care a fost pregatita lansarea albumului Bionic, material care din pacate s-a dovedit a fi un esec financiar, si nu numai. Mai mult, Christina Aguilera si-a anulat Turneul American pe care urma sa il sustina in aceasta perioada (varianta initiala a fost ca evenimentul e doar amanat pentu anul viitor).

Bionic este fara indoiala cel mai slab material al artistei, avand parte de o primire catastofala in Marea Britanie, parasind extrem de rapid topurile, dar lucrurile nu au stat mai bine nici in rest. Poate si mai grav e faptul ca Aguilera a fost acuzata ca ar copia-o pe Lady Gaga in ceea ce priveste stilul, atat ca imagine cat si ca sound.
 
In aceste conditii zvonurile conform carora Christina e nevoita sa accepte sa cante la nunti si petreceri private par suficient de realiste incat sa merite sa le amintim si noi. O "sursa" a mentionat chiar si o suma, Christina Aguilera ar fi dorit 1.3 milioane de lire pentru un concert. Sotul ei, Jordan Bratman a considerat insa ca 157.000 de lire e o suma suficienta, care asigura pe de alta parte si mai multe oferte.

Asta e stirea, din ce am mai citit eu, in definitiv nu e tocmai neobisnuit ca artistii, chiar importanti sa mai cante si la evenimente private, pentru o anumita suma, Posibil si ca stirea asta sa fie mai mult rautacioasa decat stire.

Va las cu una din piesele reusite de e Bionic - You lost me:
 

Sursa: uk.news.launch.yahoo.com Autor: Daimon, postat vineri, 20 august 2010, 16:02

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri