Stiri

CityFM ofera elevilor si studentilor bilete reduse cu 50% la concertul Ozzy Osbourne de la Bucuresti

CityFM ofera elevilor si studentilor bilete reduse cu 50% la concertul Ozzy Osbourne de la Bucuresti

La aniversarea a 6 ani de rock, CityFM invita elevii si studentii sa vina la concertul lui Ozzy Osbourne de sambata, 2 octombrie 2010. in ziua evenimentului, acestia vor putea achizitiona bilete din categoria Normal Circle cu 50% reducere.

Pentru a beneficia de reducerea de pret, elevii si studentii trebuie sa prezinte un act de identitate impreuna cu legitimatia de student sau carnetul de elev. Biletele vor putea fi cumparate sambata, incepand de la ora 10.00, de la casa de bilete de la intrarea principala Zone Arena din str. Barbu Vacarescu, nr. 164. Reducerea se va aplica numai in cazul biletelor din categoria Normal Circle.

si azi, 30 septembrie 2010, toti posesorii de bilete pot participa la campania CityFM pentru desemnarea celor 4 fani care il vor putea cunoaste personal pe Ozzy Osbourne in backstage, inaintea recitalului. Codul de bare de pe tichet si numarul de telefon trebuie expediate la adresa de email ozzy@cityfm.ro, iar vineri, 1 octombrie, 2010 va fi organizata o tragere la sorti in direct in programul Paine si Kirk (10:00 - 14:00).
 
Ozzy Osbourne va concerta 2 ore pe data de 2 octombrie 2010, la Zone Arena (Str. Barbu Vacarescu 164, Floreasca), incepand cu ora 18.30. CityFM a ales trupele Coma si Luna Amara pentru a canta in deschidere, cate 25 de minute fiecare. Toate biletele vor fi scanate la intrarea in arena, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect. Biletele se gasesc in magazinele Vodafone, Orange, Germanos, in librariile Humanitas, precum si online pe www.eventim.ro. Pretul biletelor variaza intre 150 si 500 de lei.

Mai multe detralii despre concert aveti aici.

Sursa: comunicat de presa Autor: Daimon, postat joi, 30 septembrie 2010, 15:03

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri