Stiri

Coldplay cântă în The Simpsons

Coldplay cântă în The Simpsons

Ajunşi la sezonul cu numărul 21, creatorii îndrăgitului serial animat The Simpsons au adus “pe scenă” invitaţi speciali din lumea muzicii în cadrul episodului "Million Dollar Maybe” difuzat în Statele Unite pe data de 31 ianuarie, pe cei de la Coldplay.

Show-ul creat acum mulţi ani de Matt Groening este cel mai longeviv (primul episod a fost difuzat pe 17 decembrie 1989, de atunci numărul lor a ajuns la 425!!!)  şi unul din cele premiate seriale de animaţie din istorie (amintim aici doar cele 25 de permii Emmy sau faptul că din 200o The Simpsons au propria lor stea pe Hollywood Walk of Fame).

Serialul a mai avut invitaţi speciali, de exemplu Paul McCartney sau Elizabeth Taylor au avut fiecare, la un moment dat propriul caracter în câte un episod.

Coldplay interpretează în episod piesa Viva la Vida, în cadrul unui concert privat, pentru Bart, singurii spectatori fiind chiar Bart şi Homer. De fapt trupa nu prea apucă să cânte fiind întreupţi în mod repetat de cei doi Simpsons. (puteţi urmări mai jos secvenţa în care are loc scena respectivă).

Britanicii de la Coldplay, adică Chris Martin (voce, pian/orgă, chitară),  Jon Buckland (chitară, muzicuţă, voce), Guy Berryman (chitară, voce) şi Will Champion (percuţie/tobe, pian, voce) şi-au făcut debutul cândva la sfârşitul anilor ’90, impunându-se însă în anul 2000 cu single-ul Yellow de pe albumul Parachuttes. Ultimul mare succes a fost albumul Viva la Vida or Death and All His Friends (2008) album de pe care face parte şi piesa cântată în serial.

 

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 03 februarie 2010, 13:01

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri