Stiri

Concert AEROSMITH in Romania?

Concert AEROSMITH in Romania?

Cei mai mari jucatori locali de pe piata de evenimente au inaintat oferte reprezentantilor trupei Aerosmith in vederea organizarii in premiera a unui concert al trupei din Boston in Romania.

 

Dupa ce anul trecut au existat zvonuri legate de despartirea lui Steven Tyler de trupa, la un moment dat exista choar o lista de posibili inlocuitori, lucrurile s-au lamurit in directia dorita de fani, adica Aerosmith vor continua in formula care i-a consacrat.

 

Turneul Aerosmith nu este nici el inca pe deplin conturat, in momentul de fata se stie doar ca  va debuta in SUA pe 26 martie in Biloxi, Mississippi urmand ca in luna aprilie trupa sa ajunga in Europa, concertele anuntate deja urmand sa aiba loc in Marea Britanie (Sheffield, Cardiff, Glasgow, Londra…).

 

Organizarea unui concert in Romania, la Bucuresti va depinde de gasirea unor promoteri locali puternici, una din problemele ce vor apare cu siguranta fiind lipsa unui arene potrivite, care in momentul de fata cam lipseste.

 

Pe de alta parte, nici trupa nu a fost lipsita de probleme in general de sanatate, in ultima vreme. Steven Tyler este momentan internat intr-o clinica de dezintoxicare, chitaristul Brad Whitford, a avut anul trecut un accident, basistul Tom Hamilton nu a fost nici el lipsit de probleme… toate acestea cauzand anularea a nu mai putin de sapte din concertele programate anul trecut.

 

Concertul din Romania, probabil la Bucuresti ar urma sa aiba loc candva in cursul verii, asa ca e greu de spus ce se va intampla. Primul pas va fi semnarea unui contract, gasirea unei date si a unei locatii.. dupa care vom putea spera sa ii vedem live pe  Aerosmith !

 

Sursa: www.evz.ro Autor: Daimon, postat marti, 23 februarie 2010, 14:31

Comentarii(1)

dutchess23-02-2010 15:27:33
dutchess

ar fi foarte tare :)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri