Stiri

Concert Anahi (ex RBD) - Vezi foto

Concert Anahi (ex RBD) - Vezi foto

Extaz si bucurie acestea sunt cuvintele care descriu sentimentele fanilor care au fost la concertul Anahi in Romania. Concertul a avut loc la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 13 martie. Prima piesa cantata a fost cea care da si titlul celui mai recent album al artistei, “Mi Delirio”.

Anahi a schimbat foarte multe tinute pe parcursul serii, dar cel mai spectaculos moment a fost cel in care artista a intrat pe scena imbracata intr-o rochie de mireasa de culoare alba, iar in spate era injunghiata cu un cutit, totul pentru ca transmiterea versurilor din melodia "El me mintio” sa fie cat mai buna.

Concertul a fost incheiat cu mesajul “Breathe” (“Respira”) inscriptionat pe o pancarta, in spatele careia a disparut ca prin magie. Insa la cererea speciala a fanilor, Anahi a revenit fericita pe scena pentru a canta o ultima melodie pentru publicul roman pe care-l iubeste atat de mult.

Cum s-a simtit Anahi in Romania?

“M-am simtit extraordinar in timpul concertului, am simitit iubirea, caldura si bucuria publicului” si a transmis telespectatorilor ACASA: “Va iubesc, va pup si abia astept sa va revad. E extraordinar, sunt fericita sa fiu alaturi de fanii mei romani”.

Astazi o editie speciala a emisiunii PoveStiri Adevarate va va aduce imagini in exclusivitate de la concertul Anahi in Romania.

Pentru a viziona galeria foto de la Concertul Anahi in Romania, click aici.

Sursa: Acasa Tv Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 15 martie 2010, 11:03

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri