Stiri

Concert Celelalte Cuvinte

Concert Celelalte Cuvinte

Trupa Celelalte Cuvinte va concerta Sambata, 28 februarie la Sala Radio intr-un concert de lansare a noului album al trupei, intitulat N.O.S. (new old stock).

Trupa oradeana Celelalte Cuvinte a scos pe piata un nou album, cel de-al optulea, intitulat NOS, dupa abrevierea termenului comercial englezesc "New Old Stock" (noul stoc vechi). "Elemente vechi, consacrate, îmbraca «haine» instrumentale noi pentru a da nastere unui material muzical mai deschis si lipsit de prejudecati", a explicat Calin Pop, liderul trupei. "NOS" este un album de conceptie, construit în jurul dramei individului strivit sub impactul tehnologiilor de ultima ora.

"Pentru oamenii obisnuiti efectele secundare ale supertehnologizarii sînt denaturarea sentimentelor, izolarea, îndepartarea de la arta la kitsch, de la profund catre superficial, de la natural la artificial", spune Calin Pop. Cele noua piese de pe noul album, disponibil pe CD si caseta audio, se constituie în 42 de minute de rock autentic, melodios, total diferit de sound-ul agresiv al albumelor "Armaghedon" (1994) sau "Ispita" (1997). Numele pieselor sînt reprezentative pentru mesajul albumului: "Turbo", "WWW", "Masini", "Cinema" si "Homepage".

Albumul cuprinde si hitul "Iarba prin par", introdus cu titlu de bonus-track. Piesa a fost înregistrata la standardele anului 2004, fara sa i se altereze însa linia melodica. Grupul Celelalte Cuvinte s-a lansat în 1981 în formula: Calin Pop - chitara, vocal; Radu Manafu - chitara; Marcel Breazu - bass; Leontin Iovan - tobe si Ovidiu Rosu - sunet. Dupa 1989, trupa l-a cooptat pe Tiberiu Pop - claviatura, iar în 1995 Radu Manafu a renuntat definitiv la muzica în favoarea familiei.

Sursa: fanclub.ro Autor: Anonymous, postat duminica, 08 februarie 2004, 16:15

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri