Stiri

Concert inedit, in spatele unui perete de sticla, pentru Justin Bieber in Australia

Concert inedit, in spatele unui perete de sticla, pentru Justin Bieber in Australia

In ciuda interdictiei Politiei, ca sa nu isi dezamageasca fanii, Justin Bieber nu a renuntat la ideea de a canta in cadrul unei emisiuni a Channel 7, asa ca pe 26 aprilie starul canadian s-a infiintat la Martin Palace si a cantat totusi. E drept ca doar o singura piesa, anume Baby.

Din motive de securitate, pentru ca se temeau ca nu vor face fata unei multimi de 7000 de oameni, organizatorii si Politia i-au impus sa cante din spatele unui peete de sticla. Cu toate acestea barierele de securitate au fost depasite si s-a creat un adevarat haos.

Pop starul de 16 ani postase cu putina vreme inainte un mesaj pe contul sau de Twitter VREAU SA FIE FOARTE CLAR... EU NU ANULEZ [CONCERTE]...M-AM TREZIT AZI DIMINEATA CA POLITIA A ANULAT CONCERTUL DIN MOTIVE DE SECURITATE. Imi iubesc fanii...Imi place foarte mult aici in Australia...si vreau sa cant...

Aceasta a fost prima aparitie a lui Justin in Australia si cei 7000 de fani au fost prezenti al mini-recital. Justin le-a multumit fanilor pentru devotament si pentru caldura cu care l-au primit, si pentru a se scuza parca pentru situatia creata a spus ca ceea ce contzeaza pentru el este securitatea fanilor, asa ca in situatia data, din pacate nu a putut canta mai mult, asa cum si+ar fi dorit.

Justin s-a aflat in Australia pentru a promova albumul My World 2.0, album de care este foarte mandru.

Referitor la conditiile de desfasurare a concertului, prezentatorul Grant Denyer, unul din reprezentantii Channel 7, a spus Unele fete lesinau in fata scenei si trebuiau duse la ambulanta. La fata locului a trebuit sa luam o decizie, si aceasta s-a bazat in mare parte pe faptul ca multe dintre fetele prezente nu erau insotite de parinti, asa ca politia a spus ca este un mediu nesigur pentru ele, iar noi a trebuit sa fim de-acord.

 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat luni, 26 aprilie 2010, 12:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri