Stiri

Concert si lansare album Taxi: Cele doua cuvinte

Concert si lansare album Taxi: Cele doua cuvinte

Astazi, 24 februarie 2011, trupa Taxi lanseaza in Juke Box din Bucuresti un nou album – Cele doua cuvinte.

Mai multe detalii despre eveniment v-am oferit aici, mai jos puteti vedea comunicatul de presa si videoclipul:


Concertul de lansare a materialului Cele doua cuvinte va avea loc maine seara, adica in seara de Dragobete, de la ora 21, in Jukebox Club. In comunicatul de presa de mai jos trimis de Cat Music gasiti mai multe detalii.

Nu prea ascult muzica Taxi insa piesa lor mi s-a parut cea mai buna melodie romaneasca lansata anul trecut iar coperta albumului mi se pare una dintre cele mai tari pe care le-am vazut in ultimii ani in Romania.

    Una dintre calitatile celor de la Taxi este curajul. Curajul fara margini. Intr-o buna zi, dand dovada de un curaj iesit din comun, barbatii adevarati din Taxi au spus : ”Te iu…”, in fine… macar au incercat. Si asa s-au nascut, rand pe rand, piesa, videoclipul (cu peste 10 remake-uri) si noul album al trupei Taxi, ”Cele doua cuvinte”.

    Noul album se lanseaza in zi de sarbatoare, de Dragobete. Pe 24 februarie, Taxi provoaca toti indragostitii sa spuna clar si raspicat: ”Te iu…”, in fine… cele doua cuvinte. Va fi un concert cu intamplari, invitati, romantism si (aproape) declaratii.

    Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Darius Neagu, Cantemir Neacsu si Kerezsi Csongor, adica trupa TAXI, va invita joi, 24 februarie, de la ora 21, in Jukebox Club (str. Turturelelor nr. 11), la concertul si lansarea albumului ”Cele doua cuvinte”.

    Biletele sunt in vanzare prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat joi, 24 februarie 2011, 13:44

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri