Stiri

Concert Trooper in Club A

Concert Trooper in Club A

Vineri, 12 martie, ora 19:00. Prima noastra aparitie in Bucuresti din 2004. Am pregatit un setlist de 2 ore fiind singurii prestatori din seara cu pricina. Pe langa piese de pe disc am resuscitat si niste piese din perioada jurasica (demo-ul din 2001) precum si foarte multe piese noi, cateva chiar in prima auditie. Vom evolua intre 19:00 si 21:00 asa ca nu intarziati deoarece la 21:30 incepe un alt program, de o alta factura.

Povestea Trooper a inceput in 25 oct '95 cand fratii Alin si Aurelian Dinca impreuna cu Ionut 'Oscar' Radulescu ,inspirati de trupe ca Maiden sau Priest decid sa investeasca tot ce aveau in ceva scule pe care sa poata cat de cat sa-si imite idolii. Grupul s-a numit Megarock , apoi White Wolf odata cu cooptarea lui Ionut 'Negative' Fleancu, grupul isi schimba numele in Trooper. In data de 17 octombrie 2002 e lansat primul disc Trooper.

Lansarea depaseste orice asteptare a trupetilor sau a casei de discuri HMM.ro. La lansare sunt prezenti multi dintre ce care au promovat grupul in timp: Lenti Chiriac (MTV, Radio I-III), Doru Ionescu (TVR), FSU (Radio III), Radio Da-Da, Radio Orion, Antena 1, Radio D, Geni Ghenciulescu, Petre Magdin, Pepino (Parlament) etc. Inca trei piese d epe acest disc devin "standard" pentru baieti: Tari Ca Muntii, Cum Vreau Eu si Dorinta.

Sursa: Trooper Autor: Anonymous, postat vineri, 12 martie 2004, 06:58

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri