Stiri

Concurs Fotografia anului - Editia 2011

Concurs Fotografia anului - Editia 2011

Asociatia Artistilor Fotografi din Romania invita toti fotografii din Romania sau din afara tarii sa participe la salonul "Fotografia anului" editia II-a. Concursul aflat la a doua editie si-a schimbat numele dar structura a ramas la fel cu cea din anul anterior. Se deosebeste de editia anterioara prin faptul ca nu va mai fi ales un autor caruia i se deceneaza titlul de "Fotograful anului". Salonul este deschis participarii tuturor fotografilor profesionisti sau amatori, indiferent de apartenenta la AAFR sau la alte organizatii.

Asadar, toti cei interesati de o astfel de provocare pot trimite lucrarile pana pe data de 15 noiembrie 2010. Rezultatele vor fi comunicate pe 1 decembrie 2010 iar vernisajul salonului va avea loc pe 11 ianuarie 2011.

Organizatorii au gandit 10 sectiuni de concurs (Portret, Nud, Natura, Peisaj, Fotojurnalism, Sport, Fine art, Fotografie de nunta, Fotografie de publicitate, Fotografie de moda si glamour).

Calendarul complet al concursului, componenta juriului precum si alte detalii organizatorice sunt disponibile pe www.fotografiaanului.aafr.ro
 

Sursa: www.aafr.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 13 octombrie 2010, 12:10

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri