Stiri

Conrad Murray, medicul lui Michael Jackson, a fost pus sub acuzaţie pentru omor involuntar

Conrad Murray, medicul lui Michael Jackson, a fost pus sub acuzaţie pentru omor involuntar

Conform ultimelor informaţii din presa americană, preluate de Mediafax, autorităţile din Los Angeles l-au pus sub acuzaţie pe Conrad Murray fostul doctor al lui Michael Jackson care riscă o pedeapsă de până la patru ani închisoare pentru omucidere involuntară.

Murray pledează nevinovat şi a petrecut şi a petrecut doar câteva ore în închisoare plătind cauţiunea de 75 000 de dolari.

Procuratura îl acuză practic pe Conrad Murray de neglijenţă. Cu toate acestea nu se oferă documente relevante în acest sens, spunându-se doar că Michael Jackson a murit după ce Murray i-a administrat un anestezic puternic şi alte medicamente ca să se poată odihni. La cum stau lucrurile acum, doctoral nu poate fi acuzat pentru administrarea propofolului, deoarece a făcut-o în deplină legalitate.

Ceea ce i se impută şi de fapt detaliul care stă la baza cazului, este faptul că deşi declarase Poliţiei că părăsise apartamentul lui Michael doar ca să meargă la toaletă, înregistrările telefonice au arătat că lipsise din cameră  47 de minute tocmai în perioada în care lui Michael i se făcea rău. La întoarcerea sa, toate încercările de a-l resuscita pe Michael au fost zadarnice iar câteva ore mai târziu a fost declarat şi decesul.

Familia Jackson, prezentă la audieri nu a dat multe declaraţii, spunând doar că vor să se facă dreptate, în schimb, fanii adunaţi deja în faţa tribunalului îl consideră deja pe Conrad Murray un criminal.

Deoarece probele fizice nu îi prea ajută pe criminalişti, se pare că găsirea criminalului se va face pe criterii etice şi deontologice, criterii extrem de sensibile şi nu putem să nu o menţionăm, extrem de subiective. În orice caz.. presa va mai avea multe de discutat pe seama cazului Michael Jackson !

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat marti, 09 februarie 2010, 10:51

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri