Stiri

Coperta noului album Shakira 'Sale El Sol'

Coperta noului album Shakira 'Sale El Sol'

Desi materialul va fi lansat pe 2 noiembrie, Shakira a ales ca pe coperta Sale el sol sa apara undeva pe plaja sub razele soarelui (o varianta coerenta din perspectiva titlului care in traducere ar insemna ceva in genul "rasare soarele")

Shakira a postat in aceasta noapte coperta oficiala pe contul de facebook si se pare ca tot in aceasta perioada a si filmat videoclipul pentru primul single al noului material. Locatia aleasa a fost Barcelona iar povestea se pare ca implica si o plimbare cu motocicleta. Unul din motivele pentru care nu avem inca nici o imagine ar fi acela ca autoritatile spaniole ar putea avea obiectii cu privire la faptul ca Shakira merge pe motocicleta fara casca de protectie, ceea ce e interzis in Spania. Nu stiu daca asta inseamna ca va trebui refacuta scena respectiva cu Shakira purtand casca... au spaniolii vor face o exceptie de dragul artei.

In vederea promovarii albumului,  Shakira va sustine un turneu in aceasta toamna si iarna, cu un prim concert in Montreal pe 15 septembrie si un ultim spectacol la Londra pe 20 decembrie. Mai mult, in toata aceasta perioada vor fi inregistrate diferite secvente din turneu care urmeaya sa apara intr-un nou reality-show britanic, intitulat Katy Brand Meets.

Sursa: fanclub.ro via facebook Autor: Daimon, postat miercuri, 01 septembrie 2010, 16:03

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri