Stiri

Coppola si 'Tinerete fara tinerete'

Coppola si 'Tinerete fara tinerete'

Francis Ford Coppola incepe astazi filmarile la "Tinerete fara tinerete", adaptarea nuvelei omonime scrise de Mircea Eliade. Pelicula ii are in rolurile principale pe Tim Roth, Alexandra Maria Lara, Bruno Ganz si Marcel Iures.

Scenariul filmului este scris, produs si regizat de F.F.Coppola, marcand intoarcerea sa la realizarea propriilor productii cinematografice, alaturi de o echipa de productie si regie formata in principal din romani. In alte roluri mai joaca si Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinica si Oana Pellea.

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat sambata, 15 octombrie 2005, 08:39

Comentarii(4)

Bitto Carina29-10-2005 11:08:41
Bitto Carina

saewertrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bitto Carina29-10-2005 11:01:37
Bitto Carina

cari ce mai saci unde esti.

Bitto Carina29-10-2005 10:59:00
Bitto Carina
Hai sa discutam despre viata anuala

Cari tu siti ce inseamna viata anuala pt ca tu esti printesa lumi si al pamatului as vrea sa mai vorbim pe internet daca vrei sa v vorbim sa ne treca si noua vremea. Daca vrei sa imi scri un mesaj astept sa imi dai un raspuns sa stii ca te iubesc foarte mult la ora actuala.

Bitto carina29-10-2005 10:52:02
Bitto carina
ce mai faci

cari sa stii ca te iubesc faorte mult si vreau sa te vad pe tine sa mai vorbim un pic pe internet sa mai vorbim si noi sa discutam despre lacrimi de iubire si viata ta anuala pt ca te iubesc foarte mult oare esti acasa da su nu pt ca iti trimit acest mesaj pt tine Cu Drag Laureniu

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri