Stiri

Corina isi schimba stilul: Dita von Teese de Romania

Corina isi schimba stilul: Dita von Teese de Romania

Corina, care a lansat de curand videoclipul No sleepin' revine in atentia noastra de data aceasta cu o schimbare de look.

Andreea Balada (cea care a lucrat si in atelierele regretatului stilist britanic Alexander McQueen) este responsabila cu noua fata pe care o afiseaza Corina. Artista a participat zilele trecute la o sesiune foto cu cei de la Carioca.

Solista a facut o serie de declaratii cu privire la schimbarea aceasta:
   
 Noul stil adoptat este punk burlesque. Lumea punk burlesque e o lume a spectacolului, face show din fiecare detaliu si spune lucrurilor pe nume intr-un fel lejer, sexy si glamour. Lumea punk e manifesta, incisiva, socanta, activista, vrea sa schimbe lumea.

    Eu am vrut punk burlesque, adica vreau sa fac spectacol, sa va atrag atentia, sa schimb ceva. Vreau sa arat ca poti fi sexy fara sa fii vulgara, ca poti sa dansezi si la bara, fara sa fii exagerata si vulgara, daca vrei e o replica la conceptul de sexy ( a se intelege porno ) din Romania: fuste scurte, bust la vedere, miscari ondulate.

    Elementele definitorii sunt rujul rosu, eye-liner negru pe pleoape, alunita metalica, pe buza superioara, clasica dunga rosie de ciorap, trasata chiar de mine insami, de-a lungul piciorului. Look-ul meu e cam asa: proaspata, rebela, usor excentrica, delicat incisiva.

    Pentru conceptul de show, ca element burlesque, am ales clasica bara, iar styling-ul dansatorilor este cu accente rockabilly. Ma simt femeie implinita, sigura pe sexualitatea mea. Am invatat sa dansez la bara pentru ca am vazut ca e un tip de miscare, de act artistic extrem de special. E amuzant, senzual si glamour.

    “Femeile burlesque”, cum e Dita Von Teese si alte artiste care fac din aparitiile lor publice un adevarat spectacol sunt acum pe val. In lumea asta nebuna, in care nu mai avem timp de nimic, ele au rabdare sa se aranjeze, sa se bibileasca, sa nu lase nimic la voia intamplarii. Cand apar in public sunt perfect aranjate. Ador tipul asta de atitudine.

    Vreau o lume slow, in care sa avem timp sa petrecem cate o ora in fata oglinzii, in care sa seducem barbatii din jurul nostru cu o privire si sa dansam la bara fara sa fim vulgare; Doar perfecte!

 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat luni, 14 februarie 2011, 15:48

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri