Stiri

Courtney Love revine cu un nou album, Nobody’s Daughter, dupa o pauza de 10 ani

Courtney Love revine cu un nou album, Nobody’s Daughter, dupa o pauza de 10 ani

Dupa ce fiica lui Kurt Cobain, Frances Bean, si-a facut debutul in muzica, iata ca si fosta lui sotie, Courtney Love, alaturi de trupa ei, Hole, revin pe piata cu un nou material dupa o pauza de vreo 10 ani. Puteti asculta deja (mai jos) primul single, Skinny Little Bitch de pe albumul Nobody’s Daughter care va apare la sfarsitul lui aprilie.

Materialul a fost realizat alaturi de Linda Perry si i-a avut ca producatori pe Michael Beinhorn sau Billy Corgan (The Smashing Pumpkins). Relatia lui Courtney cu Billy Corgan a fost la un moment dat tensionata, fapt care a intarziat aparitia materialului. La impacarea dintre cei doi se spune ca ar fi contribuit si scrisoarea pe care Coutney i-a scris-o lui Billy si din care avem si noi cateva fragmente, deoarece a fost facuta publica :

Dragul meu Billy: Te iubesc. Iubesc sufletul tau puternic si etern, iubesc chiar si piesele tacnite, magnifice, puternice si zgomotoase pe care le scrii si pe care imi permiti sa le cant.

Din nou am creat frumusete din agonia relatiei noastre, din temerile ingropate sau vii, din tot ceea ce este adevarat, ce trebuie sa faca parte din ciclul etern pe care il reprezinta Billy & Courtney.

Sper sa imi primesti scuzele pentru miile de motive care te-ar fi putut face sa te simti jignit, pentru ca eu stiu ca esti un rege, un print, un suflet nobil. Nimeni nu imi va forta vreodata mana, nimic nu va interveni intre noi.

Dragoste eterna, zbucium etern, razboincii eterni… te iubesc si niciodata nu voi putea sa iti multumesc indeajuns….

 

Daca e sa ma iau doar dupa prima piesa, pot spune ca Hole si-au pastrat stilul din anii ’90, chestie care cu siguranta ii va bucura macar pe o parte din nostalgicii dupa piese ca Doll Parts sau Violet. Bine.. e drept ca si pe cei ai baietilor de la Nirvana pentru ca mie cel putin sunt niste pasaje care imi amintesc de niste piese de pe Bleach. Ceea ce.. nu e neaparat rau.

 

Materialul va fi disponibil din 27 aprilie si va cuprinde urmatoarele piese :

 1.      Nobody’s Daughter

2.       Skinny Little Bitch

3.       Honey

4.       Pacific Coast Highway

5.       Samantha

6.       Letter To God

7.       For Once In Your Life

8.       Because You’re Worthless

9.       Loser Dust

10.   How Dirty Girls Get Clean

 

BONUS TRACK

11.   Never Go Hungry

 

 

 

Sursa: Universal Music Romania Autor: Daimon, postat marti, 23 martie 2010, 10:57

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri