Stiri

Cronica unor nunti asteptate

Cronica unor nunti asteptate

Catrinel Sandu este iubita oficiala a lui Lucian Viziru de mai bine de patru ani. Relatia lor a inceput cand Catrinel facea coregrafia trupei Gaz pe Foc. Apoi, dupa ce l-a cumparat cu bani buni de la Targul de barbati - licitatie organizata in scopuri caritabile - au facut si pasul de a se muta impreuna. Acum cica isi construiesc casa. Si ca veniturile comune sunt adunate pentru a finaliza aceasta constructie. Cu alte cuvinte, sunt nedespartiti, dar, de cate ori a venit vorba despre casatorie, amandoi au fost mai mult decat evazivi.

De cand s-a lansat in show-biz, Dana Nalbaru a ocupat locul de langa Calin Goia, vocalul formatiei Voltaj. Dupa ce s-au mutat impreuna, el o lauda in stanga si-n dreapta ca e harnica, frumoasa si... devreme acasa. Si la acelasi stadiu au ramas si acum. Au trecut si peste ei ani buni si schimbari majore in cariera, dar tot impreuna si fara acte se prezinta la apel.

Printre vesnicele cupluri de indragostiti se numara si miss Nicoleta Luciu si Dinu Maxer. Locuiesc in aceeasi casa si, dupa cum declara, sunt extrem de fericiti unul cu celalalt. Relatia lor rezista la aceiasi parametri, cu toate insistentele lui Teo Trandafir, care vrea sa o marite pe Nicoleta la fiecare emisiune.

'Iepurasul' Cosmina Pasarin il iubeste pe George Vintila ca-n prima zi. Si asta de vreo doi ani. S-a zis ca s-au despartit, s-a zis si ca o sa se casatoreasca... Ei bine, n-au facut-o. Nici pe una, nici pe cealalta.

Dan Bitman tot nu ii cere mana Lilianei Stefan, chiar daca au deja doi copii impreuna. El are o imagine de macho-man care trebuie protejata si ea pare fericita sa-i compuna textele. O relatie perfecta cu femeia perfecta.

Sursa: intercont.ro: Cristina R. Iordan - Ziarul Autor: Anonymous, postat joi, 19 februarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri