Stiri

Daca ma infometez oare slabesc?

Daca ma infometez oare slabesc?

Foarte multe femei aleg sa manance 1 ou fiert, 1 salata si 1 iaurt toata ziua in loc de o dieta echilibrata si 1 ora de sport.

Nu stiu de ce infometarea li se pare mai acceptabila decat exercitiul fizic.

Iar partea cea mai ciudata este ca infometarea aceasta da rezultate. Slabesc intr-o luna de 2-3 ori mai mult decat o persoana cu o alimentatie sanatoasa si 3 vizite saptamanale la sala.

Incurajate de slabirea spectaculoase insista sa se infometeze incercand sa converteasca la regimul pe care il urmeaza si pe altii.

Pentru ca nu fac miscare si doar zac toata ziua intr-un scaun, pot reduce numarul de calorii consumate la un minim inspaimantator.

Nu au nevoie de energie pentru a sari sau ridica greutati astfel incat de fiecare data cand le este foame mai beau un pahar de apa. Cand sunt pe punctul de a lesina manaca cu greata un iaurt dietetic sau o salata de spanac.

Dupa 3 saptamani se lauda cu 3, 4 sau chiar 5 kilograme pierdute, astfel ca tu care manaci normal si mergi la sala te simti mica si trista cu doar 1-2 kilograme pierdute in 4 saptamani. Simti ca faci ceva gresit, asa ca abandonezi sala care “te oboseste” si incepi si tu regimul de infometare.

Ce nu iti vor spune eroinele foamei este ca nu poti sa mananci aer si salata toata viata.

La un moment dat corpul tau va cere o alimentatie normala. Iar pentru cel care a facut 1 luna foame, alimentatie normala va insemna tot ce manca inainte de dieta, astfel ca se va intoace la greselile ce l-a adus la greutatea initiala: snitel cu piure, carnati prajiti si biscuti.

Degeaba ai dat jos 2 masuri la haine, corpul tau nu are capacitatea fizica de a se echilibra dupa doar 1 luna, in ciuda restrictiilor drastice pe care i le-ai impus.

Foarte putine persoane, reusesc sa treaca dupa un regim foarte strict la unul echilibrat pe care apoi sa il mentina tot restul vietii.

Sa tii dieta 1 luna  sau doua nu e solutie, trebuie sa gasesti o metoda de a manca suficient incat sa te simti bine, fara insa a depasi limitele organismului tau ingrasandu-te.

Sursa: hotcity.ro Autor: Florence, postat marti, 23 martie 2010, 15:26

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri