Stiri

Dana Nalbaru «i-a pus coarne» iubitului sau, Calin Goia

Relatia dintre Dana Nalbaru si Calin Goia de la "Voltaj" a inceput sa scartaie. Motivul ar fi ca Danei i s-au aprins calcaiele pentru un alt barbat. Potrivit revistei "X Magazin", cantareata a trait o poveste de amor cu Stoe Toxi, alias Stoescu, unul dimtre membrii formatiei, "Da Hood Justice". Se parte ca acestia s-au intalnit pe ascuns aproape un an de zile, fara ca aristul de la Voltaj sa banuiasca ceva. Apoi Stoescu a fost nevoit sa plece din tara, asa ca relatia cu Nalbaru a ramas in coada de peste. Dupa ce a revenit pe plaiurile mioritice, Toxi s-a combinat cu Angi de la trupa "Bordo", lasand-o pe Dana cu buza umflata.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat miercuri, 01 iunie 2005, 12:57

Comentarii(5)

Marylena super-fan voltaj!15-06-2005 18:06:03
Marylena super-fan voltaj!
Atunci cand este iubire,barfele intervin!

La show-ul care a insotit lansarea, ex-componenta formatiei HI-Q a cantat pentru prima oara in duet cu iubitul sau, solistul formatiei „Voltaj“, Calin Goia. Piesa „Te iubesc“ pe care au interpretat-o si sarutul pe care „l-au prestat“ pentru public a semanat mai degraba cu o declaratie de dragoste venita special pentru a alunga barfele despre o iminenta despartire.

voltajitza15-06-2005 17:58:22
voltajitza
ii doresc binele lui Calin

Nu vreau sa aibe de suferit componentul celei mai tari formatii din Romania, pe care o iubesc si o stimez foarte mult! nu dau crezare ce se spune in presa decat daca au dovezi si sa presupunem ca ar fii adevarat la ora actuala Calin si Dana s-ar fii despartit nu?! totul e o aberatie...si inca ceva: aduceti-va aminte ca Dana cu Calin au cantat si o piesa impreuna ,,Te Iubesc'' la un spectacol! AR FII BINE SA NU NE AMESTECAM IN VIATA LOR INTIMA!! papa

alina03-06-2005 23:41:28
alina
nu cred...

daca sunt de atata timp impreuna inseamna k se iubesc... hmmm... si nu cred k s-a intalnit pe ascuns cu ala... k la urma urmei daca era sa fie asa de ce nu s-a despartit de calin si sa fi ramas cu ala... deci... FALS !!!

stoescu03-06-2005 22:34:34
stoescu

lkhjcdnb curvo!

dana01-06-2005 17:59:41
dana
ceauuu

ce mai facy

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri