Stiri

David Guetta va colabora la urmatorul album Akon

David Guetta va colabora la urmatorul album Akon

Considerat de rapper  un producator incredibil, David Guetta, este unul din putinii dj si producatori de muzica electronica care se poate mandri cu faptul ca artisti americani in voga il cauta pentru colaborari. Dintre marile succese in acest sens ar fi de amintit remixul "When Love Takes Over," featuring Kelly Rowland carei-a adus un Grammy la categoria Best Remixed Recording sau I Gotta Feeling care a stat timp de 14 saptamani pe primul loc in Billboard Hot 100.

Revenind la viitoarea colaborare cu Akon, aceasta ar fi urmarea fireasca a mega succesului inregistrat cu piesa Sexy Chick care a fost lansata in decembrie si este si astazi #20 in lista Hot 100.

Au existatr zvonuri cu privire la colaborari si cu Rihanna sau Lady Gaga, acestea s-au dovedit insa doar zvonuri. Conform MTV News  am avea insa o certitudine, bazandu-ne pe declaratiile lui Akon: ...Guetta va colabora la material. Va fi... aveti rabdare. Nu vreau sa ma hazardez. Vreau sa fac chestia asta si sa va las apoi sa o descoperiti.

Un pic de suspans nu strica nici in show biz... asa ca avem un pic de asteptat pana la aparitia urmatorului material Akon - Stadium.

Sursa: www.mtv.com Autor: Daimon, postat luni, 22 martie 2010, 12:51

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri