Stiri

De Dragobete, iubirea e la MTV Room Riders!

De Dragobete, iubirea e la MTV Room Riders!

Miercuri, 24 februarie, de la ora 20.00 MTV o prezinta pe Mary, o tanara ce este convinsa ca il poate gasi pe Fat-Frumos numai perchezitionandu-i locuinta, fara sa fie nevoie sa il cunoasca, in cadrul emisiunii Room Riders! Mary, o frumoasa tanara in varsta de 23 de ani este in cautarea printului pe cal alb, iar Eduard, Robert si Sorin sunt cei trei baieti care vor incerca sa o cucereasca pe fata.

Acestia nu se vor folosi de farmecele personale pentru a o cuceri, ci vor incerca sa o impresioneze prin aspectul, ordinea si curatenia din locuintele lor. Fata se va duce sa inspecteze camerele baietilor si in functie de impresia cu care ramane in urma “perchezitiei”, aceasta il va alege pe cel cu care va pleca la intalnire.

Ea va fi “inarmata” cu o trusa de intrumente formata din pensete, manusi si toate cele trebuincioase unei adevarate investigatii, cu care va inspecta fiecare coltisor al locuintelor celor trei baieti. Va lua in calcul orice indiciu ii va iesi in cale despre personalitatea baietilor, le va controla dulapurile, cartile si va incerca sa afle cat mai multe despre pasiunile si personalitatile lor.

Mary isi doreste un baiat inteligent, cu care sa se poata distra, dar care, in acelasi timp sa arate si foarte bine. Pe masura ce va cauta prin camera fiecarui baiat Mary va avea ocazia sa descopere detalii nu tocmai placute despre fiecare dintre ei. Nu mica ii va fi surpriza cand va descoperi paturi rupte, plante moarte si camere pline de praf, Nimic nu va scapa ochiului vigilent al fetei, care va cotrobai prin camerele celor trei baieti miercuri, 24 februarie, incepand cu ora 20.00 la MTV Room Riders!

Sursa: MTV Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 23 februarie 2010, 13:39

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri