Stiri

"DeathMagnetic" are distorsiuni

"DeathMagnetic" are distorsiuni

Co-Managerul Metallica Cliff Burnstein respinge zvonurile potrivit carora, fanii "Death Magnetic" nu sunt incantati de calitatea sunetului de pe acest album, vandut deja in peste un million de copii in mai putin de 2 saptamani. Cumparatorii s-au mai plans pe forumuri ca nivelul de intregistrare este prea inalt.

Criticile se indrepata mai ales spre varianta CD Audio, care spun ei nu suna la fel de curat ca si varianta video-game Guitar Hero. Vorbind pentru WallStreet Journal, Burnstein a incercat sa mai inmoaie criticile, susutinand ca 98% dintre ascultatori au dat un raspuns "apasator" - pozitiv. "Este ceva interesant la soundul acestui album, la care publicul reactioneaza", a mai adaugat Cliff. Ted Jensen, "vinovat" pentru masterizarea "Death Magnetic" a luat o pozitie distanta vis-a-vis de subiect.  Intr-un mesaj catre fani scria: "Nu sunt mandru ca ma asociati cu asta."

Death Magnetic, a preluat de o saptamana conducerea in top, la doar trei zile dupa lansare, cu vanzari de 800.000 de unitati in 10 zile.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat vineri, 26 septembrie 2008, 17:18

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri