Stiri

Demi Moore isi va publica biografia in 2012

Demi Moore isi va publica biografia in 2012

Una din cele mai indragite actrite de la Hollywood, Demi Moore va iesi in fata publicului cu o carte in care va oferi detalii despre cele trei casnicii prin are a trecut dar si despre momentele carora a trebuit sa le faca fata de-a lungul carierei.  

Biografia va fi editata de Harper Collins cei care au anuntat luni ca au cumparat drepturile acestui volum. Nu au oferit nici un titlu, spunand doar ca va fi lansata in 2012.

In ceea ce priveste aspectele financiare ale intelegerii, se zvoneste ca editura ar fi fost de acord sa ii plateasca actritei mai mult de 2 milioane de dolari pentru această carte, cu toate acestea purtatorul de cuvant al HarperCollins a refuzat sa comenteze aceste informatii.

Demi Moore, astazi in varsta de 47 de ani, a aparut in filme ca "Ghost","Indecent Proposal", "A Few Good Men", "Striptease" sau "G.I. Jane."

Actrita a vorbit deja despre relatia sa dificila cu mama sa care era alcoolica si care a murit in 1998 de o tumoare la creier. Demi Moore a fost la un moment dat cea mai bine platita actrita de la Hollywood iar in 1991 a starnit foarte multe comentarii aparand goala, insarcinata pe coperta revistei Vanity Fair.  

In ceea ce priveste viata personala, Demi Moore a fost casatorita in tinerete cu cantaretul Freddy Moore. Relatia a durat cinci ani, Demi preluandu-i numele inainte de a se casatori in 1987 cu Bruce Willis. Relatia cu Bruce a durat 13 ani, cei doi avand impreuna trei fiice Rumer, Scout şi Tallulah.

A urmat apoi o relatie cu mult mai tanarul actor Ashton Kutcher, acum in varsta de 32 de ani, cu care s-a casatorit in 2005.
 

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat marti, 08 iunie 2010, 11:01

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri