Stiri

Detalii legate de Ciuc Summer Fest: 2 SCENE SI PESTE 15 SHOW-URI!

Detalii legate de Ciuc Summer Fest: 2 SCENE SI PESTE 15 SHOW-URI!

In doar cateva zile se va da startul Ciuc Summer Fest, cel mai cool festival al verii care promite publicului roman un sfarsit de saptamana incarcat cu muzica live, artisti de renume si peste 15 show-uri electrizante! Faithless, Pink Martini si Gary Moore vor tine capul de afis al festivalului ce se desfasoara in perioada 16-18 iulie, la Zone Arena, celor trei alaturandu-se numeroase trupe autohtone precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L'orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks!

Ciuc Summer Fest se pregateste intens pentru editia 2010 care isi va deschide portile vinerea aceasta pentru 3 zile de muzica live, peste 70 de muzicieni, 2 scene, 2 zile de petreceri Silent Disco, 15 show-uri si peste 20 de ore de distractie! Prima zi va incepe cu spectacolul de pe scena principala al celor de la Sensor ce vor fi insotiti de Mara si Lora (ex-Wassabi). Programul va continua cu show-ul Suie Paparude urmand ca seara sa se incheie cu un concert exploziv marca Faithless! Pe scena secundara din Arena Jagermeister / Silent Disco vor urca L'orchestre de Roche si Discoballs, urmand ca dupa ultimul concert al serii, aici sa inceapa si petrecerile Silent Disco!

Sambata, 17 iulie, programul va include concertele celor de la Brum Conspiracy si Urma de pe scena principala, si Les Elephants Bizarres si Kumm din Arena Jagermeister / Silent Disco, urmand ca in jurul orei 21:30 sa inceapa spectacolul orchestrei Pink Martini. Cea de-a treia zi de festival va fi destinata exclusiv rock-ului, pe scena principala urmand a urca, inainte de show-ul Gary Moore, trupele E.M.I.L. si Vita de Vie, in timp ce in Arena Jagermeister publicul va putea sa-i urmareasca pe The Mono Jacks si The MOOoD.

Portile festivalului se vor deschide zilnic in jurul orei 17:00, iar primul concert al serii va inceape in jurul orei 18:00. Headlinerii vor urca pe scena dupa ora 21:00, urmand ca programul primelor doua zile sa continue cu party-urile Silent Disco, care il vor avea ca invitat special, alaturi de DJ-ii rezidenti DJ OD si DJ Vincent 1000, in ziua de 17 iulie, pe britanicul Talvin Singh, in timp ce invitatul din prima zi va fi ales chiar de public, pe site-ul www.kissfm.ro.

toate detaliile legate de bilete si modul in care le puteti procura sunt disponibile la sectiunea evenimente a portalului www.fanclub.ro. Nu uitati ca miercuri, 14 iulie, de la casa de bilete Zone Arena, elevii si studentii vor putea achizitiona bilete la pret redus, pentru fiecare zi de festival.

Pe siteul www.summer-fest.ro aveti ultimele stiri legate de festival, precum si un program al evenimentelor.
 

Sursa: www.summer-fest.ro Autor: Daimon, postat luni, 12 iulie 2010, 13:18

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri