Stiri

Diana Dumitrescu participa la Dansez pentru tine

Diana Dumitrescu participa la Dansez pentru tine

Diana Dumitrescu, actrita din serialul de epoca "Aniela" de la Acasa, va fi concurenta in cel de-al noualea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" care va incepe in 19 martie, la Pro TV.

Gandul ca va putea schimba in bine viata unui om, dar si placerea de a dansa au facut-o pe Diana sa accepte cu bucurie propunerea de a intra in competitia visurilor de la Pro Tv, chiar daca e foarte ocupata cu filmarile pentru serialul in care joaca: "Imi doream foarte mult sa particip la “Dansez pentru tine” si am fost foarte fericita cand am primit propunerea, dar trebuie sa recunosc ca sunt si foarte emotionata.

Practic, in urmatoarele saptamani va trebui sa ma mut la Buftea si sa ma impart intre filmarile de la Aniela si repetitiile pentru emisiune. Chiar daca sunt convinsa ca nu va fi usor, am intrat in acest concurs si sunt decisa sa lupt ca sa-l ajut pe partenerul meu sa-si implineasca visul ”, promite actrita.

Cu toate ca ii place la nebunie sa danseze, iar printre preferatele ei se numara dansurile latino efervescente si pline de veselie, Diana are totusi si emotii cand vine vorba despre participarea la “Dansez pentru tine”: “Imi este frica de emotiile directului, pentru ca sunt obisnuita ca in momentul in care gresesc, sa se dea “stop” si sa reluam, asa fac de obicei la filmarile serialelor, insa la “Dansez pentru tine” va fi altceva.

Daca pentru actorie am fost pregatita, dansul a fost intotdeauna un mod de a ma distra sau chiar o joaca.”, marturiseste Diana care spera sa ajunga cat mai aproape de implinirea visului partenerului ei in competitia care va incepe in 19 martie, la Pro Tv. Diana Dumitrescu are incredere ca experienta “Dansez pentru tine” se va termina in cel mai fericit mod, mai ales ca atuurile ei in aceasta competitie vor fi, dupa cum chiar ea declara, “ambitia si dorinta de a obtine performanta in orice lucru pe care il fac”.

Sursa: PRO TV Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 23 februarie 2010, 13:20

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri