Stiri

Diana Dumitrescu si Ioana Scarlatescu- vacanta la Susai - Vezi foto

Diana Dumitrescu si Ioana Scarlatescu- vacanta la Susai - Vezi foto

Diana Dumitrescu, interpreta Polixeniei din serialul “Aniela” difuzat ACASA, din 25 ianuarie, de luni pana joi, de la ora 20.30, si sotul ei, Ducu Ion, au renuntat la destinatiile calde pentru vacanta de iarna, in favoarea zapezilor din statiunile montane din tara. Au avut parte de distractie in zapada, la fel ca in copilarie, dar si de un Revelion de neuitat la piscina Cabanei Susai, unde acestia s-au cazat.

Diana si Ducu, impreuna cu gasca lor de prieteni, au ales o locatie unde stiau sigur ca se vor simti minunat si vor avea parte de zapada: “Ne-am strans un grup de 15 de prieteni si am pornit spre Predeal. Primele doua zile am avut parte de putina zapada, dar nu destula, incat sa putem practica sporturi de iarna, asa ca am stat la piscina cabanei si ne-am plimbat prin padure cu atv-urile. Urmatoarele zile, dupa ce zapada s-a topit, am stat la Susai, am jucat jocuri, am ras si am povestit. In ultima zi a anului a nins ca in povesti, am facut un om de zapada, am ras si din una in alta ne-am batut si cu zapada.

Am petrecut trecerea dintre ani in restaurantul cabanei. Iar la 12.20 noaptea am desfacut inca o sticla de sampanie pentru a sarbatori un an de la cererea in casatorie... petrecerea s-a terminat la piscina, cu muzica, zambete si prieteni. A fost o noapte de neuitat!”, marturiseste Diana Dumitrescu. Anul Nou a venit cu multa zapada care le-a oferit ocazia de a practica indragitele sporturi de iarna: “In fiecare vacanta vreau sa invat ceva nou, iar cum zapada se asezase foarte frumos, m-am gandit ca anul acesta ar trebui sa invat sa skiez. A fost o experienta foarte frumoasa, pe care cu siguranta o voi repeta. Am fost si la patinoar, unde am ras extrem de mult, pentru ca, pentru unii a fost prima oara cand incaltau patinele, asa ca dezechilibrul lor si cazaturile au fost foarte amuzante”, adauga vedeta ACASA.

Ioana Scarlatescu, care joaca in serialul “State de Romania” la PRO TV, impreuna cu iubitul ei au petrecut si eu sarbatorile de iarna la Cabana Susai. S-au simtit atat de bine incat si-au prelungit vacanta cu 5 zile: “Cand ne-au invitat Ducu si Diana la Susai ne-am gandit ca o sa mergem sa ne relaxam, sa stam linistiti, dar nu a fost deloc asa. Nu am stat niciun moment, ne-am jucat ping pong, am skiat, am jucat wii, darts, am inotat, am facut de toate. Ne-am propus sa stam 4 zile, dar ne-am simtit atat de bine incat eu cu iubitul meu ne-am prelungit vacanta la munte pana la 9 zile, in care nu ne-am plictisit nicio clipa”, spune Ioana.

Sursa: Acasa Tv Autor: Adi.Vrauko, postat miercuri, 13 ianuarie 2010, 15:41

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri