Stiri

Dido a dat lovitura la Brit Awards

Dido a dat lovitura la Brit Awards

Dido, marea absenta de la ceremonie a fost si una dintre marile castigatoare; ea a primit premiul pentru cea mai buna artista de origine engleza si premiul pentru cel mai bun single: White Flag, o melodie despre fostul ei prieten.

Cantareata a anuntat cu mult timp in urma ca nu va participa la ceremonie pentru ca se concentreaza pe lucrul la noul album si se pregateste pentru turneul in care va pori in curand. Ea a fost insa prezenta printr-o filmare video si a multumit fanilor pentru sprijin si a marturisti ca i-a fost foarte dificil sa scrie si sa cante aceasta melodie.

The Darkness au plecat si ei cu doua premii acasa: cea mai buna trupa engleza si cea mai buna trupa rock. Justin Hawkins, liderul trupei a declarat: 'Este un adevarat privilegiu sa castigam aceste premii. Trebuie sa recunosc, noi chiar suntem cea mai buna trupa din Anglia'.

Beyonce nu a ratat nici Brit Awards si a castigat premiul pentru cea mai buna artista internationala, reusind sa le intreaca pe Christina Aguilera, Missy Elliott, Alicia Keys si Kylie Minogue. De asemenea, ea a fost si cea mai incendiara prezenta pe scena.

La categoria cel mai bun artist international, castigator a fost Justin Timberlake, el reusit sa ia si premiul cel mare, pentru cel mai bun album: Justified. Cantaretul a declarat in gluma: 'Este extradinar, am scos un singur album si voi va tineti mereu de mine cu premii'.

Dupa ce a ratat la premiile Grammy premiul pentru cel mai bun artist debutant si a plecat furios din sala, 50 Cent a fost mai mult decat fericit sa castige la Brit Awards la aceasta categorie.

Premii pentru artistii englezi:

Cel mai bun artist - Daniel Bedingfield

Cea mai buna artista - Dido

Cel mai bun album - The Darkness, Permission to Land

Cea mai buna trupa - The Darkness

Cel mai bun single - Dido, White Flag

Cea mai buna trupa rock - The Darkness

Cea mai buna trupa dance - Basement Jaxx

Cel mai bun artist debutant - Busted

Cel mai bun artist pop - Busted

Premii internationale: Cel mai bun artist solo - Justin Timberlake

Cea mai buna artista solo - Beyonce

Cel mai bun album - Justin Timberlake, Justified

Cea mai buna trupa - White Stripes

Cel mai bun artist debutant - 50 Cent

Contributie pentru muzica - Duran Duran

Sursa: intercont.ro: Bumerang Autor: Anonymous, postat miercuri, 18 februarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri