Stiri

Directia 5 si Heaven vor canta la Targul de Florii din Parcul Kiseleff

Directia 5 si Heaven vor canta la Targul de Florii din Parcul Kiseleff

Fanii Directia 5 si Heaven sunt asteptati sambata seara la Targul de cadouri si obiecte de artizanat din Parcul Kiseleff, organizat in acest final de saptamana de ATE Carpatia si Primaria Sectorului 1.
 
In plus, micii vizitatori ai targului vor avea parte de un program special de divertisiment.
 
Incepand cu data de 26 martie, pana duminica, 28 martie, peste 30 de mesteri artizani si producatori isi vor expune creatiile la Targul de cadouri si obiecte de artizanat amenajat pe trotuarul din fata Parcului Kiseleff.
 
Vizitatorii vor avea de ales intre bijuterii de argint si podoabe realizate manual, obiecte traditionale, papusi din lemn, decoratiuni din ceramica, dar si alte obiecte de artizanat.

Surpriza acestui targ o reprezinta posibilitatea de a crea cadouri personalizate pentru persoanele dragi realizate pe placul si gustul fiecaruia.
 
In seara zilei de 27 martie, incepand cu ora 18:30, atmosfera de la targul din Parcul Kiseleff va fi animata de cele mai noi medodii ale trupei Heaven, iar pentru ora 19:30 a fost programat un concert Directia 5.
 
Sambata si duminica, copiii prezenti la targ vor fi rasfatati cu sesiuni de facepainting, piese de teatru de papusi, baloane modelate si experimente stiintifice live.

De asemenea, animatori costumati in iepurasi vor oferi cadouri tuturor copiilor aflati in parc.

Mascota Vizoo isi va face si ea aparitia pentru a pune in scena competitii interactive pentru cei mici.

Duminca avem si un eveniment special, credinciosii sarbatoresc Sarbatoarea Floriilor, iar prezenta celor de la Directia 5 si a frumoaselor fete de la Heaven vor creea o atmosfera de poveste.

Sa nu va faceti alte planuri, nu aveti voie sa stati in casa pentru ca Parcul Kiseleff se va  transforma intr-o fila de basm.
 

Sursa: fanclub.ro Autor: Florence, postat joi, 25 martie 2010, 18:13

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri