Stiri

Disney si Pixar vor colabora la  fimul Muppets

Disney si Pixar vor colabora la fimul Muppets

The Muppets Show era la un moment dat, adica inainte de 1990, unul din singurele programe pe care le puteai urmari la televiziunea romana (sper ca nu ma inseala memoria). Desi nu am fost niciodata un fan al lui Kermit, Piggy & co, recunosc ca mi se pare intersanta ideea unui film Muppets realizat de echipa de la Pixar.

Dupa ce au colaborat la realizarea Tron Legacy (care va fi lansat pe 17 decembrie 2010) oamenii de la Disney s-au gandit sa stranga legaturile cu staff-ul Pixar si sa realizeze impreuna proiectul Muppets.

Asa ca, regizorul James Bobin si producatorii David Hoberman si Todd Leberman s-au intalnit cu presedintele Pixar, Ed Catmull si echipa acestuia. Nici una din parti nu adorit sa ofere detalii cu privire la cele discutate.    

Cei de la Disney au toate motivele sa incerce sa finalizeze o colaborare cu Pixar tinand cont de faptul ca Toy Story 3 a fost un succes mai mare decat Alice in Wonderland, (daca luam in calcul incasarile din SUA) si asta in mare parte datorita graficii.

Spre deosebire de Pixar care sunt la al 11-lea film de succes Disney au cam adunat si ceva rateuri, sau ca sa fiu mai bland au existat o serie de filme ale caror succes a fost sub cel scontat. Ne putem referi aici la The Last Song, Prince of Persia: The Sands of Time sau The Sorcerer's Apprentice.

Eventualul proiect este abia la inceput, Muppets ne avand inca unda verde pentru inceperea filamrilor. Asta inseamna ca cei de la Pixar ar putea veni cu niste modificari iar unele parti ar putea fi rescrise.

Von vedea.

Sursa: www.billboard.com Autor: Daimon, postat joi, 22 iulie 2010, 12:36

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri