Stiri

Drei Ros & RobYoung – In My Head (Those who are dead) (videoclip)

Drei Ros & RobYoung – In My Head (Those who are dead) (videoclip)

Drei Ros este un artist independent care s-a nascut in Ploiesti, dar care locuieste de vreo 10 ani in Statele Unite la Seattle. Astazi a lansat un videoclip pentru cel mai recent single al sau: In My Head, o colaborare cu RobYoung. Piesa e extrasa de pe albumul 2 Lumi 1 Life, care va apare pe piata in cursul acestui an. urmeaza sa apara in acest an.

Avem in fate cel de-al patrulea single promovat dupa colaborarea de succes cu Skizzo Skillz pe “Jaf Armat“, “Boss Up” si “Hip-Hop“.

Revenind la In my Head, va mai spunem ca de productie s-a ocupat Kajmir Royale, mix & master: JD Feighner. Videoclipul a fost realizat de Dreea Ros si filmat in Seattle (SUA) iar premiera clipului a fost pe GrayBlockzMusik.com iar cu aceasta ocazie a fost relansat si siteul oficial al artistului.


Drei Ros a declarat:

    “Am incercat ceva diferit cu acest videoclip, am vrut sa facem ceva abstract si sa combinam elementele reale din viata de zi de zi cu cele fictive. Tot videoclipul este bazat pe un cerc vicios si totul se intampla “In My Head”. Este ca un cosmar care de multe ori nu are sens dar totusi atunci cand il visezi simti ca e real in totalitate.”
 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat vineri, 25 februarie 2011, 17:25

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri