Stiri

DUFFY concerteaza in Romania!

DUFFY concerteaza in Romania!

Cantareata galeza va concerta pentru prima oara in Romania vineri, 26 iunie, de la ora 20:00, la Orange PrePay Party, intr-un eveniment cu intrarea libera oferit de Orange pe plaja H2O din Mamaia. Fanii vor putea fredona impreuna cu Duffy hituri precum Mercy, Rain On Your Parade, Serious sau Warwick Avenue la concertul ce face parte din turneul de promovare al albumului senzatie Rockferry.

La un an de la lansare, artista se bucura de aprecierea criticilor muzicali si a fanilor din intreaga lume, care au cumparat peste 5,5 milioane de discuri. Duffy, care implineste 25 de ani cu doar 3 zile inaintea concertului din Romania, a primit recunosterea internationala odata cu decernarea premiului Grammy pentru Cel mai bun album pop si a altor 3 Brit Awards pentru Cel mai bun debut, Cea mai buna voce feminina si Cel mai bun artist britanic. La nivel international, albumul Rockferry a fost cel mai bine vandut material al unei artiste Universal Music in 2008.

Concertul artistei face parte din seria evenimentelor muzicale de succes Orange PrePay Party, incepute in 2007 si care au adunat pana acum peste 60.000 de spectatori. Orange Pre Pay Music este o oferta lansata in parteneriat de Orange si Universal Music Romania si a fost sarbatorita in fiecare an prin-un concert de exceptie.

Sursa: Universal Music Romania Autor: RooT, postat vineri, 08 mai 2009, 19:08

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri