Stiri

Elena Udrea - Politicianul Anului

Elena Udrea - Politicianul Anului

Titlul e evident pe cat de socant, pe atat de trist. Din fericire mai urmeaza niste precizari. Premiul a fost acordat de The Marketer Group in cadrul celei de-a patra editii a Business Woman Gala, eveniment prin care sunt celebrate 33 de femei de afaceri care s-au distins in anul precedent. Organizatorii au realizat si cu ocazia acestei editii anuarul 33 Romanian Business Women Hall of Fame.

The Marketer Gorup ofera cu acest prilej si opt premii speciale, dintre care si acela de Politicianul Anului. Distinctia a revenit cupa cum spuneam Elenei Udrea in detrimentul Elenei Basescu. Niciuna din ele nu a participat la evenimentul care a avut loc luni seara la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Alexandru Raducanu, cel care a infiintat The Marketer Group a spus despre castigatoare că este un politician "exuberant, expansiv, super-comunicativ, un om de acţiune". Anul trecut premiul i-a revenit Robertei Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, si membru PDL.

Dintre celelalte castigatoare ale premiilor speciale le amintim pe Ruxandra Hurezeanu, General Manager Ivatherm, Mona Musat, Co-Managing Partner Musat & Asociatii, Teodora Migdalovici, fondator The Alternative School for Creative Thinking, Beatrice Constantin, director general adjunct al Companiei Nationale Posta Romana.
 

Sursa: www.med Autor: Daimon, postat marti, 27 aprilie 2010, 10:40

Comentarii(1)

dutchess27-04-2010 12:36:38
dutchess

greu de crezut...

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri