Stiri

Eminem anunta ca va lansa in iunie un nou album: Recovery

Eminem anunta ca va lansa in iunie un nou album: Recovery

La doar cateva ore dupa ce a anuntat ca renunta la planurile de continuare a albumului Relapse, de anul trecut, Eminem a anuntat ca va lansa insa un material cu totul nou. Recovery, la care The Slim Shaddy lucreaza de ceva vreme, va fi lansat in SUA pe 22 iunie.

Daca anuntul anularii materialului Relapse 2 a fost unul cat se poate de sec si de concis, de aceasta data, Eminem ofera mai multe detalii: Planuisem initial sa lansez Relapse 2 anul acesta, dar pe masura ce inregistram alaturi de noii producatori, ideea unei continuari a albumului Relapse avea din ce in ce mai putina logica.. asa ca am vrut sa fac ceva diferit. Am scris piesele de pe Recovery altfel decat cele de pe Relapse, si cred ca albumul isi merita titlul.

Printre cei care se vor regasi pe material sunt DJ Khalil, Just Blaze, Jim Jonsin and Boi-1da.

Cu ceva vreme in urma, Just Blaze a fost primul care a oferit indicii cu privire la noul material al lui Eminem, spunand ca de aceasta data, raperul va reveni cu un material remarcabil, si ca prin colaborarile pe care le are in pregatirea albumului, produsul finit va surprinde foarte multa lume.

Vom vedea daca ce a zis omu' e doar simpla curoazie intre profesionisti sau Recovery va fi intr-adevar un material de referinta in cariera lui Eminem.
 

Sursa: www.guardian.co.uk Autor: Daimon, postat joi, 15 aprilie 2010, 12:13

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri