Stiri

Enrique Iglesias s-a despartit de Anna Kurnikova

Enrique Iglesias s-a despartit de Anna Kurnikova

Cantaretul Enrique Iglesias s-a despartit de prietena sa, jucatoarea de tenis Anna Kurnikova, dupa cinci ani de relatie furtunoasa, în care presa de scandal a speculat de mai multe ori ca artistul si sportiva s-au casatorit in secret, potrivit tabloidului britanic "The Sun". "Ne-am despartit, acum sunt singur si e OK", a spus la finalul saptamanii trecute Iglesias intr-un interviu, in timp ce se afla in Suedia, la Stockholm.

"Nu ma deranjeaza sa fiu singur. Cantaretul a adaugat ca problema copiilor a fost unul dintre factori. "Nu sunt pregatit pentru copii, nu cred ca vreau inca o asemenea responsabilitate, dar in viitor as vrea doi copii." Recent, Iglesias declarase ca nu intentioneaza sa o ia de sotie pe Kurnikova, pentru ca "nu ar insemna ceva diferit".

Iglesias si Kurnikova au format un cuplu din 2002, cand aceasta a aparut in videoclipul unuia dintre hiturile artistului, "Escape". Presa de scandal a speculat de nenumarate ori ca s-ar fi casatorit in secret sau ca Iglesias o insela cu diferite femei, printre care chiar si un top-model roman, Liliana Pintilei. Acum trei ani, jucatoarea de tenis aparuse cu un inel cu un diamant enorm, ceea ce a alimentat alte zvonuri despre logodna sau casatorie.

Sursa: www.click.ro Autor: RooT, postat luni, 28 mai 2007, 17:29

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri