Stiri

Europa FM  ofera fanilor un concert live cu Eros Ramazzotti dar si posibilitatea de a-l intalni pe 10 iulie!

Europa FM ofera fanilor un concert live cu Eros Ramazzotti dar si posibilitatea de a-l intalni pe 10 iulie!

Pe 10 iulie va canta la Bucuresti, la Stadionul Arcul de Triumf, unul din cei mai indragiti cantareti italieni. Europa FM, unul din organizatorii evenimentului le va oferi tuturor celor care nu vor putea asista la concert o surpriza inedita. Astfel, chiar pe 10 iulie, de la ora 23, pe Europa FM va fi difuxat concertul Eros Ramazzotti Live la Roma, unul din senzationalele showuri facute de Eros la el acasa.

"Terra Promessa", "Adesso Tu", "Un'Altra Te", "Piu Che Puoi", "Se Bastasse Una Canzione", "Piu Bella Cossa" si multe alte hit-uri ajung la tine pe 10 iulie!

In plus, Europa FM ofera celor mai infocati fani ocazia unica de a-l cunoaste personal pe Eros Ramazzotti si de a participa la o sesiune foto si de autografe, chiar in culisele showului de pe 10 iulie.

Tot ce trebuie sa faca este sa posteze pe www.europafm.ro un mesaj prin care sa demonstreze ca ei merita bucuria de a sta de vorba cu starul italian. Cele mai convingatoare raspunsuri castiga! In matinalul "Desteptarea" de vineri, 9 iulie, vor fi anuntati castigatorii care isi vor intalni idolul.

Mia multe detalii despre concertul Eros Ramazzotti, precum si despre modul in care va puteti achizitiona bilete daca nu ati facut-o deja, puteti afla la sectiunea Evenimente a www.fanclub.ro

Sursa: comunicat de presa Autor: Daimon, postat marti, 06 iulie 2010, 17:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri