Stiri

Fantasia Barrino, nefericita in dragoste, a supravietuit unei supradoze de medicamente

Fantasia Barrino, nefericita in dragoste, a supravietuit unei supradoze de medicamente

Fosta castigatoare a "American Idol", Fantasia Barrino a fost intenrata in spital, intoxicata cu aspirina si pastile de dormit. Totul este legat se pare de divortul celui cu care se pare de fapt are o relatie de lunga durata.

Fantasia Barrino, in varsta de 26 de ani a castigat in 2004 American Idol, intrand astfel in lumea muzicii. Singura si cu un copil, Fantasia se pare ca nu a mai rezistat presiunii cauzate de divortul prin care trece Artwuan, cel cu care are o relatie de o perioada mai lunga de vreme.

Managerul ei a spus ca a fost total depasita de situatie de presiunile ziaristilor si ale oamenilor legii si ca regreta durerea pe care a putut sa o provoace. Starea cantaretei este buna,iar reprezentantul ei a spus ca va pleca in curand acasa. Ar trebui sa mentionam si faptul ca nu s-a vorbit niciun moment de sinucidere.

Desi nu a avut succesul altor castigatori ai American idol (Kelly Clarkson sau Carrie Underwood), Fantasia are insa o cariera interesanta. A repurtat un succes remarcabil pe Broadway cu rolul din piesa The color purple, al treilea album va apare peste aproximativ doua saptamani (imi amintesc ca si noi v-am oferit mai multe piese de-ale ei), mai mult, "Fantasia for Real" se numeste prorpiul ei Reality Show, care a debutat in prima parte a acestui an. about her career and her personal life, kicks off later this year.

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat miercuri, 11 august 2010, 13:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri