Stiri

Festivalul Plai la Street Delivery Timisoara

Festivalul Plai la Street Delivery Timisoara

Festivalul Plai inseamna muzica, arta, multiculturalitate, in fiecare an, la mijlocul lui septembrie, la Timisoara. Muzica fantastica din toate colturile lumii, arta de toate felurile, multiculturalitate adusa la Muzeul Satului Banatean.

De catre cine?
De catre o mana de tineri care au visat un astfel de festival la Timisoara si l-au facut sa se intample, 100% voluntariat. in 2008, Festivalul Plai a castigat "Premiul Charlemagne pentru tineri europeni" pentru Romania. in 2009, Plai castiga si Premiul I al Galei Societatii Civile, sectiunea "Arta si cultura".

Cine sunt oamenii care fac Plaiul? Veniti sa ii cunoasteti la Street Delivery. Plai, in calitate de co-organizator al Street Delivery, va fi o prezenta zilnica la evenimentul de pe strada Mercy, cu minunatii oameni care sunt voluntarii Plai, cu muzica celor care au concertat pana acum la Plai, cu informatii despre activitatile pregatite pentru editia 2010, din septembrie si cu rucsacii burdusiti cu surprize.

Va asteptam, in perioada 11-13 iunie 2010, zilnic de la ora 17.00, pe strada Mercy, la povesti, discutii, jocuri, distracție si chiar unele concursuri in cadrul carora veti putea castiga o invitatie la PLAI 2010!

Festivalul Plai 2010 este organizat Asociatia Culturala Sunet Ambianta Timisoara si Casa de Cultura a Municipiului Timisoara, in parteneriat cu Institutul Cultural Roman, Forumul Cultural Austriac si Consiliul Judetean Timis. Pana acum, si‐au confirmat participarea la PLAI artistii Misia, Trilok Gurtu si Christoph Pepe Auer.

Mai multe detalii despre Street Delivery Timisoara.
 

Sursa: comunicat de presa Autor: Daimon, postat joi, 10 iunie 2010, 13:50

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri