Stiri

Florin Chillian lanseaza astazi Autistul la Mall Plaza Romania

Florin Chillian lanseaza astazi Autistul la Mall Plaza Romania

Albumul Autistul – Nu-l mai Goniti pe Brancusi a avut lansarea nationala pe 24 iunie la Tirgu-Jiu, in cadrul unui eveniment special care s.a desfasurat chiar in fata Portii Sarutului.

Florin Chilian il va lansa astazi si la Bucuresti la Mall Plaza Romania cu incepere de la ora 19.

Materialul reprezinta finalitatea discografica a unei calatorii incepute acum 15 ani, de educare si deschidere a publicului roman catre un alt gen de muzica si de asemenea o calatorie de conturare si cristalizare a artistului Florin Chilian. Cele 14 piese au un caracter introspectiv si ating subiecte precum lipsa de atentie pe care ne-o acordam noi noua insine si autismul social manifestat prin lipsa de vointa, rabdare sau timp de a-i asculta pe cei de langa noi. Albumul incepe cu piesa “Ai grija de tine” si se incheie cu “Ai grija de ea” adica de viata ta, un indemn sincer din partea artistului pentru fanii sai, fiind convins ca inca mai putem schimba ceva in modul nostru de viata. Un pop-rock simfonic extrem de intens si cu atmosfera de muzica de film, albumul lui Florin Chilian va fi fara indoiala unul dintre cele mai pretioase si deosebite produse ale anului 2010.

Albumul va fi lansat astazi intr-o editie limitata de 1000 de bucati impreuna cu volumul de versuri “Generatia Suspendata” semnat Marius Marian Solea, urmand ca ulterior, sa fie pus in vanzare si individual, atat in magazine , cat si pe www.musicnonstop.ro.

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat marti, 29 iunie 2010, 11:05

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri