Stiri

Fotomodelul Andreea Spataru va concura in noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”

Fotomodelul Andreea Spataru va concura in noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”

Frumosul fotomodel Andreea Spataru este pe lista vedetelor care vor lupta pentru implinirea unui vis in noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” care va incepe din 19 martie, la Pro Tv. „Imi place sa dansez, dar numai cand sunt in locuri unde se danseaza. Mi-ar fi placut sa fi luat cursuri de dans in copilarie si sa pot dansa orice stil, insa sper sa recuperez acum timpul pierdut si sa invat cat mai multe.”, declara plina de entuzism Andreea.

Participarea la „Dansez pentru tine” este pentru Andreea Spataru un vis implinit despre care insa stie ca presupune si foarte multa munca: „Imi doream sa particip la aceasta emisiune, insa nu credeam ca organizatorii se vor gandi la mine. Recunosc ca la sfarsitul fiecarui sezon speram sa ma sune cineva si sa-mi propuna asta si iata ca s-a intamplat minunea. M-am bucurat mult, dar in acelasi timp am si realizat cat de multa munca trebuie sa depun ca sa fiu cea mai buna impreuna cu partenerul meu pentru care voi lupta.”
   
Chiar daca crede ca atuurile ei sunt naturaletea si faptul ca este sociabila si descurcareata, Andreea stie ca secretul acestei competitii sta de fapt in munca si perseverenta. „Imi este teama de emotiile primei emisiuni si de anumite dansuri, dar am ajuns la concluzia ca prin exercitu totul iese.”, declara Andreea al carei dans preferat este valsul datorita elegantei lui. 

Sursa: Pro Tv Autor: Adi.Vrauko, postat joi, 25 februarie 2010, 12:44

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri