Stiri

Francezii si-au desemnat favoritii

Francezii si-au desemnat favoritii

'Este prea frumos sa fie adevarat. M-am simtit extraordinar in aceasta seara', a spus Dido dupa ce a primit cele doua premii. Totusi marii castigatori ai serii de sambata, 24 ianuarie 2004, au fost componentii trupei franceze Kyo, care au plecat acasa cu patru premii, inclusiv pentru Cel Mai Bun Album Francez, Cea Mai Buna Piesa Franceza si Cea Mai Buna Trupa Franceza a Anului.

Gala din acest an a fost deschisa de Britney Spears, care a interpretat noul ei single, 'Toxic'. Putin mai tarziu Britney a intalnit-o pe Madonna pe scena, aceasta fiind prima intalnire in public dupa celebrul sarut de la MTV Video Music Awards 2003.

Britney Spears a fost cea care i-a inmanat Madonnei un premiu special pentru intreaga activitate. In momentul in care a acceptat premiul, Madonna a spus: 'Cu toate ca am o mentalitate americana si m-am casatorit cu un britanic, inima mea apartine Frantei'.

Christina Aguilera, care deasemenea a fost la gala, a reamintit ca regreta ca nu a putut sa se bucure prea mult de sarutul de la MTV Video Music Awards. 'As fi fost deschisa la orice fel de cerinte, dar muzica nu a permis acest lucru', a spus Aguilera in spatele scenei. Alti castigatori au fost Evanescence, care au obtinut premiul pentru Cel Mai Bun Debut International, Justin Timberlake, care a plecat acasa cu premiul pentru Cel Mai Bun Solist International, si Blue alaturi de Elton John care au obtinut premiul care desemneaza Cea Mai Buna Piesa Internationala, pentru piesa 'Sorry Seems To Be The Hardest Word'.

Sursa: intercont.ro: Mix FM Autor: Anonymous, postat luni, 26 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri