Stiri

Gabriella Cilmi debuteaza in SUA

Gabriella Cilmi debuteaza in SUA

Universal Republic Records dezvaluie unul dintre cele mai anticipate debuturi din SUA din acest an dupa ce cantareata australianca Gabriella Cilmi a dat lovitura in intreaga lume cu hit-ul Sweet About Me difuzat la posturile de radio din SUA luna aceasta. Albumul sau de debut, Lessons To Be Learned, este programat pentru lansare pe 17 martie 2009.

Fenomenul de 17 ani a dat lovitura la prestigiosul festival Australian Recording Industry Association Music Awards (ARIA Awards), plecand acasa cu un numar fara precedent de sase trofee numai pentru albumul sau de debut, Lessons To Be Learned. Cilmi, nascuta in Melbourne a castigat, printre alte premii, Cea mai Buna Cantareata si Cel mai Bun Artist Debutant al Anului atat pentru melodia Sweet About Me precum si pentru album, obtinand si premiul pentru Piesa cu Cele mai Bune Vanzari ale Anului. Pregatit pentru felul in care fanii americani au intampinat-o dupa ce au vazut-o readucand linistea in muzica pop zguduita de furtuna, postul VH1 a rezervat deja lansarea pentru cantareata, promovand-o ca una dintre primele selectii You Oughta Know ale VH1 pentru 2009.

O alta realizare pentru nou-venita care este cea mai tanara artista solo australianca care a spart topurile tarii natale. Sweet About Me a dominat si cea mai mare parte din topurile din Marea Britanie pentru mai mult de trei luni in aceasta vara, in care indrazneata Cilmi a a aparut intr-un multe publicatii britanice precum The Independent – "un album inteligent si atractiv …sunetul verii" si BBC: "un adevarat talent…" Lessons To Be Learned a ajuns deja in Top 10 in mai mult de zece tari, cu o piesa ce a fost pe locul 1 in Australia, Olanda, Marea Britanie si care a ajuns in Top 5 in topurile din Elvetia, Danemarca, Germania, Noua Zeelanda si multe alte tari.

Cantareata este cea mai tanara artista care a fost nominalizata de Q Magazine din Marea Britanie pentru Artisul de Debut al Al Anulu "un album ce debordeaza de incredere si entuziasm proaspat"...s-a declarat in revista. Influentata de fondatorul Led Zeppelin, Robert Plant, a scris cea mai mare parte a materialului in vila detinuta anterior de autorul povestii "Alice in Tara Minunilor", Lewis Carroll. Melodiile de pe urmatorul album cuprind noul hit din Marea Britanie Save The Lies (Good To Me), Got No Place To Go, Awkward Games, si un remake al melodiei clasice a lui Martha & Muffins, Echo Beach.

Sursa: Universal Music Romania Autor: RooT, postat marti, 18 noiembrie 2008, 12:44

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri