Stiri

Gata cu Dana si Calin!

Calin Goia si Dana Nalbaru nu mai sunt un cuplu.

Chiar daca nici Calin si nici Dana nu au vrut sa comenteze motivele care au stat la baza despartirii lor, zilele acestea in presa s-au facut tot felul de speculatii. Cert este un singur lucru: Dana si Calin, solistul trupei Voltaj, au pus punct relatiei cu ceva vreme in urma.

Si asta dupa o perioada lunga in care au tot incercat sa-si mai dea cate o sansa. Surse foarte apropiate celor doi ne-au marturisit ca decizia de despartire a fost luata de comun acord, dar abia de putin timp a fost declarata "oficiala". Se pare ca, in ultimul timp, Dana nici macar nu il mai insotea pe iubitul ei la concertele trupei Voltaj. Asta chiar daca ceilalti membri ai trupei veneau insotiti de iubite sau de sotii.

La fel s-a intamplat si in zilele de Pasti. Dana era plecata din tara, iar el a sustinut concerte in mai multe orase, deci nu au petrecut sarbatorile impreuna. POSESIVA SI INFIDELA? Se pare ca Dana era extrem de posesiva, banuitoare si foarte geloasa.

Asa ca nu statea prea mult pe ganduri inainte de a-l controla. Telefoanele dese "de control" devenisera obisnuite. In plus, de-a lungul celor sase ani in care cei doi au format un cuplu s-a tot spus ca Dana l-a inselat pe Calin, dar nu si invers. Se pare ca ea l-a ales pe unul dintre componentii trupei Da Hood Justice, pe Stoe Taxi, pe post de amant. Daca este adevarat sau nu, nu se stie sigur.

Deci nici daca Goia a decis sa o ierte sau pur si simplu sa inchida ochii in fata unor zvonuri nefondate. ROCK, MOTOCICLETE SI TATUAJE Anul trecut atat Dana, cat si Calin cutreierau Litoralul pe doua roti. Asta poate ca o incercare de a se apropia mai mult. Calin e pasiont de motociclete, iar Dana ne declara intr-un interviu ca si-a luat carnetul categoria A de gura lui. Pentru a "pecetlui relatia", Dana si-a tatuat o fraza pe antebratul mainii drepte, dar nu a vrut sa dezvaluie intelesul acelor cuvinte. "Nimeni nu stie in afara de mine si de Calin.

Este scris in elfa, limba inventata din "Stapanul inelelor". Traducerea si grafica sunt facute de mine. Are legatura cu Calin. Dar nu a fost facut cu o ocazie speciala". Poate ca acum Dana se va grabi sa-l stearga.

ACTRITA DE OCAZIE Chair daca de viata sentimentala Dana se poate plange, de cea profesionala, nu. Este pe cale de a lansa pe piata un nou album, dar si de a interpreta un rol intr-un film. Si, chiar daca au rupt relatiile amoroase, Dana continua sa lucreze cu Calin. Asta pentru ca este impresariata de "Voltaj".

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat joi, 14 iulie 2005, 11:52

Comentarii(2)

paula19-07-2005 11:08:51
paula

imi pare rau de ei le statea bine impreuna dar dragostea nu tine prea mult la distanta

paula19-07-2005 11:06:45
paula

imi pare rau de ei le statea bine impreuna dar dragostea nu tine prea mult la distanta

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri