Stiri

George Michael super-show

George Michael super-show

700 de politisti si jandarmi vor asigura securitatea la concertul de pe Stadionul "Lia Manoliu". Scena cat un bloc cu opt etaje a fost montata si finisata, au fost fixate tunurile de sunet si de lumina, reflectoarele si ecranele cu leduri au fost pozitionate, iar superstarul britanic este asteptat astazi la Bucuresti: George Michael vine pentru prima oara in Romania, pentru concertul care va avea loc diseara, pe Stadionul "Lia Manoliu".

Potrivit organizatorilor, show-ul va dura aproximativ doua ore, artistul urmand sa intre pe scena dupa recitalurile sustinute de trupa Simplu, de la ora 18.00, si de Loredana Groza, dupa ora 19.00. Concertul lui George Michael nu va incepe inainte de lasarea intunericului, adica in jurul orei 21.00.

Macinat de controverse

Unul dintre cele mai controversate staruri internationale, acuzat, pe rand, de comportament indecent, de consum de droguri sau ca si-a condus masina cand se afla sub influenta acestor substante, George Michael admite ca este un barbat macinat de contradictii, dar stie ca are inca un cuvant greu de spus in divertismentul mondial. O confirma milioanele de fani, experienta acumulata in 25 de ani de cariera muzicala si cele mai bine 85 de milioane de discuri vandute in toata lumea.

In anii '80 inca era promovat drept o ispita pentru femei (la insistentele casei de discuri Sony, care dorea sa parieze pe un sex-simbol). Artistul marturiseste ca pe atunci avea nenumarate aventuri heterosexuale, desi era gay in interior. A fost aproape obligat sa o admita mai tarziu, dupa cele cateva scandaluri prezentate pe larg de presa internationala, incepand cu momentul in care a fost acuzat de exhibitionism intr-o toaleta publica din New York, in 1998, si pana la barfele ca ar plati pentru sex. "In subconstientul meu probabil ca mi-am dorit sa fiu prins", spune George Michael, pentru care a fost o usurare sa inceteze sa se mai pretinda heterosexual. Apoi si-a explicat scurt si preferintele pentru sex platit: "Nu-i platesc pentru sex, ci doar ca sa dispara dupa sex", avea sa declare el.

Regele muzicii pop

Se spune ca George Michael (pe numele adevarat Georgios Kyriacos Panayiotou) le interzice prietenilor sa-i aduca acasa ziare si ca trece prin perioade cumplite de depresie, pe care a incercat sa le atenueze cu Prozac sau fumand canabis. Pe scena, insa, George Michael ramane greu de egalat, mai ales pentru cei care pastreaza in amintire cateva dintre cantecele sale, de la "Careless Whisper", piesa scrisa de George pe cand avea 17 ani, superhitul anului 1986, sau "Faith", extras de pe albumul cu acelasi nume. "Faith" a devenit 'number one' in topurile de difuzari si vanzari pe ambele parti ale Atlanticului, a propulsat patru single-uri pe locul intai in topurile din SUA si a fost vandut in peste 14 milioane de exemplare.

Sursa: evz Autor: Anonymous, postat joi, 31 mai 2007, 09:35

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri