Stiri

George Michael va ajunge la inchisoare ?

George Michael va ajunge la inchisoare ?

Dupa ultima lui isprava, in urma cu cateva saptamani s-a oprit cu masina intr-un zid, fiind in mod evident sub influenta unor droguri, lucrurile par a se indrepta direct intr-acolo.

La recenta infatisare in fata tribunalului, Michael a recunoscut ca a condus sub intr-o stare "neadecvata" si ca avea asupra sa cateva grame de marijuana. Judecatorul i-a retras permisul de conducere pentru sase luni si l-a pus sa plateasca o cautiune. Cantaretul va primi o sentinta finala pe data de 14 septembrie iar varianta cu inchisoarea nu e scoasa inca in totalitate din discutie.

Accidentul a avut loc pe data de 4 iulie, pe cand George Michael se intorcea acasa dupa ce participase la o parada Gay Pride. Masina condusa de solist a lasat o urma serioasa intr-un zid. Locul respectiv nu a fost inca reamenajat, dar fanii au avut grija de el si l-au decorat cu graffiti. Simplu Wham!

De altfel, nu e prima data cand George Michael se confrunta cu astfel de probleme, intre 2007 si 2009 avand permisul de conducere suspendat, exact pentru o poveste de acest gen.

Lasand chestiunile astea de o parte, va amintesc ca Gorge Michael s-a lansat in muzica, in anii 80 alaturi de trupa Wham.

Sursa: www.spinner.com Autor: Daimon, postat miercuri, 25 august 2010, 15:06

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri