Stiri

Gogol Bordello revin la Bucuresti

Gogol Bordello revin la Bucuresti

Chiar daca nu mai sunt la prima prezenta in tara noastra, concertul Gogol Bordello este unul din evenimentele inceputului de an.

Bucurestenii ii vor putea revedea asadar pe pe 9 martie, la Sala Palatului, in cadrul turneului „We Comin' Rougher" un concert oferit de Yahoo! Romania si organizat de Events. Va asteapta cateva ore de: gypsy, punk, ska, metal, rap, flamenco, cabaret, reaggae, dub… si multe altele.

Celor care nu sunt familiarizati cu trupa le mai oferim cateva detalii. Gogol Bordello e o combinatie insolita din toate punctele de vedere, o asociatie multietnica, cu on ucrainian, doi rusi, un israelian, un etiopian, un ecuadorian si un american, o chinezoaica scotiana si o thailandeza americana care amesteca sunetele traditionale ale muzicii tiganesti cu orice altceva se mai poate canta din acordeon, vioara, tobe, trompete sau saxofon. Rezulta un punk-cabaret nebun, cu o sonoritate aspra pe alocuri, dar delirant de antrenanta. Despre numele trupei.. jumatate e o trimitere evidenta la scriitorul Nikolai Gogol, port-stindardul culturii ruse, iar cealalta particula… nu necesita explicatii. Initial, trupa se chema “Hütz and the Béla Bartóks”, dar cum, conform solistului Eugene Hütz, “nimeni din Statele Unite nu stie cine naiba a fost Béla Bartók”, au renuntat la titulatura.

V-am oferit aici toate detaliile legate de concert, bilete si modul in care le puteti procura, asa ca acum va oferim si niste muzica, asa pe post de appetiser.

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 02 martie 2011, 17:44

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri