Stiri

Harrison Ford si Calista Flockhart s-au casatorit

Harrison Ford si Calista Flockhart s-au casatorit

Conform celor de la Reuters, actorii Harrison Ford si Calista Flockhart si-au oficializat relatia in cadrul unei ceremonii private care a avut loc in New Mexico.

Purtatorii de cuvant ai cuplului au confirmat pentru People Magazine ca Harrison Ford, acum in varsta de 67 de ani, actorul care isi datoreaza celebritatea rolurilor din filme ca Indiana Jones sau Star Wars si Calista Flockhart, in varsta de 45 de ani pe care ne-o amintim cu totii din rolul jucat in serialul Ally McBeal, intre anii 1997 si 2002.

Cei doi s-au cunoscut in 2002, cu ocazia ceremoniei de decernare a Golden Globe Awards. Conform zvonurilor vremii, Harrison a cerut-o in casatorie inca de anul trecut, cu ocazia Valentine's Day.

Ceremonia a avut loc, asa cum va spuneam, in New Mexico, mai precis in Santa Fem acolo unde Guvernatorul Bill Richardson a oficviat ceremonia. Este al treilea mariaj pentru Harrison Ford si primul pentru Calista Flockhart, Cei doi sunt parintii lui Liam, baiatul in varsta de 9 ani adoptat de Calista.

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat joi, 17 iunie 2010, 13:42

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri